Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bazen kızıma sütü sağıp vermek durumunda kalıyorum dışarıda falan işimiz oluyor ama daha geçen hafta biberonu alan kızım 3gündür ne yaptıysam silikon kavuçuk hiçbir biberonu almıyor ne yapmalıyım?zaman zaman buna ihtiyacımız oluyor geçici bir durummudur acaba sizlerde bu durumu yaşadınızmı?önerilerinizi bekliyorum..
ben bi de şu yöntemi denemiştim bi ara işe yaradı. oğlumu emzirme pozisyonunda kucağıma alıyordum. kafası bana dönükken biberonu alıyuordu. kokumu duyunca herhalde.
ben bi de şu yöntemi denemiştim bi ara işe yaradı. oğlumu emzirme pozisyonunda kucağıma alıyordum. kafası bana dönükken biberonu alıyuordu. kokumu duyunca herhalde.
bende bir yere giderken sütümü sağıyorum biberona koyup veriyorum doğduğundan beri avent marka biberon kullanıyorum yeni doğan için 125 ml olanını valla gayet güsel amiyo bebeğim 4 aylık bu arada hala aynı biberonlayıs:))
bende bir yere giderken sütümü sağıyorum biberona koyup veriyorum doğduğundan beri avent marka biberon kullanıyorum yeni doğan için 125 ml olanını valla gayet güsel amiyo bebeğim 4 aylık bu arada hala aynı biberonlayıs:))
bende biryere giderken sütümü sağıyordum ve gayet güzel biberonla içiyordu daha 1 hafta öncesine kadar şimdi ne yaptıysam asla almıyor midesi bulanıyor zorlayınca nasıl birden böyle değişiyorlar anlayamıyorum
benim bebe emzik de almıyo. bir sürü emzik aldım ama hiçbirini sevmedi. almadı. biberon emziği de herhalde fark etmez. meme seviyo benimki alkisalkisalkis