bebeğim bieronu istemiyor yardımmm...

daisyy86

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
14
1
6
35
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar. 4 aylık bebeğim var ne yazıkki anne sütü almıyor doğduğundan beri nerdeyse mama ile besleniyor. ama son 2 haftadır biberonu dili ile ittiriyor. sadece uyurken yada uykuya dalmak üzereyken meme ile kandırıp zorla verebiliyoruz. biberonu ve mamayı değiştirdik fakat bir değişiklik olmadı. böyle bir şey başına gelen oldumu yada aklına bir çözüm önerisi gelen. bu arada doktora da gittim fakat doktorun söylediği zorlama. eğer zorlamazsam tüm gün aç kalır.

merhaba arkadaşlar. 4 aylık bebeğim var ne yazıkki anne sütü almıyor doğduğundan beri nerdeyse mama ile besleniyor. ama son 2 haftadır biberonu dili ile ittiriyor. sadece uyurken yada uykuya dalmak üzereyken meme ile kandırıp zorla verebiliyoruz. biberonu ve mamayı değiştirdik fakat bir değişiklik olmadı. böyle bir şey başına gelen oldumu yada aklına bir çözüm önerisi gelen. bu arada doktora da gittim fakat doktorun söylediği zorlama. eğer zorlamazsam tüm gün aç kalır.
bazı bebekler memeyi ve biberonu erkenden bırakır bu durumda kaşıkla beslemeniz gerekecek

benim oğlum 6,5aylık bir aydır biberondan su içiyor ama mama emmiyor.mecburen kaşık mamasına döndük.çok zor

şöyle 6 aylık olsa bende ek gıdaya geçicem. şimdi tattırmaya korkuyorum bu sefer tamamen bırakıcak die alabildiği kadr en azından mama alsın istiyorum. kilo alımı biraz daha iyi oluyo mama yerken. zaten ek gıdya geçince çok fazla kilo alımı olmayacak. bakalım şimdilik uykuda falan zar zor yediriyorum Allahtan kilo kaybımız yok şimdilik. bide bardakla vermeyi deneyeceğim inşallah o işe yarar en azından uyanıkken de mama yer.

Bebekler 4 ayina girdiginde meme biberon gibi seyleri istemeyebiliyomus kizimdada olmustu mwmeyi istemedi uyurken emziriyodum bende 6 aylikken birakti mamayida yasina girince ben kestim ara ara onuda istemedi uykusunda veriodum sende ole yap baska cozum yok sinra duzeliyor korkma

Back
X