Bebeğim birden değişim geçirdi sürekli ağlıyor

Tawshan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
24
10
88
45
Kızlar çok sıkıntılıyım. 7,5 aylık bir oğlum var. Eşim de ben de çalışıyoruz ve bakıcı tutmak zorundayız. Ancak son 2-3 haftadır son derece sakin ve mutlu bir bebek olan oğlum sabah uyandığından gece yatana kadar vızıklayan bir bebeğe dönüştü. 1 ay önce ilk iki dişi çıktı. Hiç bir sıkıntısı olmadı. 2-3 hafta önce ufak bir soğuk algınlığı geçirdi. Yaklaşık 10 gün sürdü geçmesi. O arada üst iki dişi de çıktı. 2-3 hafta önce başlayan vızıklamalar yüzünden bakıcı dayandıramıyoruz. Şu anki bakıcımız "siz bu çocuğun kafasına baktırdınız mı çok sinirli" dedi. Kıza "sen kendi kafana baktır" diyesim geldi. Ağrısı var gibi acı acı ağlamıyor. Memnuniyetsiz bir vızıklama. Bütün gün mart kedisi gibi. E bu da kafa :D gerçekten çok üzülüyorum. Acaba dişi mi rahatsız ediyor. Yoksa 7 aylık olduk diye ayrılık endişesi mi başladı. Ama öyle olsa benim yanımda susar. Ama susmuyor. Oyun oynarken bile en fazla 4-5 dakika oyalanıyor sonra yine vızık vızık. Uyutmaya kalkınca o vızıklar çığlık çığlığa ağlamaya dönüşüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Ay kuzummmm çok üzüldüm bebişe. Anne kokusundan ayrıldığı için travma yaşıyor olabilir doktoruna danış hemen yazık bebeciğe

Back