Çocuk Hastalıkları bebeğim boğulcak gibi oluyor ? yardımm neden olabilir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
arkadaşlar 4 aylık kızım var.. arada sırada uyanıkken yatarken bogulcak gibi oluyo çırpınıyo nresmen nefes alamıyo sırtına vurup ters cevırıyorum gecıyo dün akşam suratı kıpkırmızı oldu ılk defa. neden boyle olabılır tecrubelı annelerden yardım ıstıyorum yazarsanız sevınırım cok endıselıyım pzartesı gunu dr a goturecegım...uyanıkken yalnız bırakamıyorum cok korkuyorum hani görmesem Allah korusun :( bırde bebegım 3 gundur kaka yapmadı bugun 4. gunu sizce normalmi ama ağlamıyorda...

Benimde 4 aylik oglum gecen aksam hi hi hi diye irkileek kollarini bacaklarini kaldirdi o aksam bir iki defa daha yapti bende cok korktum sizin gibi..bi dahaki olusunda baktim mudahele etmedigm surece devam etti sanki oyle...dokunup kucagima alinca rahatliyor...birseyden korktu sanki bende ayetel kursi ihlas felak nas okudum hep ...nete baktim birde dahada korktum epilepsi nobeti falan diye :(yine nette bebeklerde kan sekeri dustugunde birde cislerini yaparkende sicrama olabilirmis diyordu ama dr a goturmeden benimde icim rahat etmeyecek.birde benim oglum kapi acilip kapandigindq bile sicriyor nedense...4 gun normalmi bilmiyorum ama kabizsa belki karni agriyordur ondanda olabilir belki...ins.biseyi yoktur...Yardimci olmak isterdim ama bende tecrubesizim malesef...

arkadaşlar 4 aylık kızım var.. arada sırada uyanıkken yatarken bogulcak gibi oluyo çırpınıyo nresmen nefes alamıyo sırtına vurup ters cevırıyorum gecıyo dün akşam suratı kıpkırmızı oldu ılk defa. neden boyle olabılır tecrubelı annelerden yardım ıstıyorum yazarsanız sevınırım cok endıselıyım pzartesı gunu dr a goturecegım...uyanıkken yalnız bırakamıyorum cok korkuyorum hani görmesem Allah korusun :KK43: bırde bebegım 3 gundur kaka yapmadı bugun 4. gunu sizce normalmi ama ağlamıyorda...
Sürekli yan yatırın ilk aylar olabiliyor maalesef, yalnız bırakmamaya özen gösterin bir de eğer çok fazla mama içiyorsa o da etkili olabilir

arkadaşlar 4 aylık kızım var.. arada sırada uyanıkken yatarken bogulcak gibi oluyo çırpınıyo nresmen nefes alamıyo sırtına vurup ters cevırıyorum gecıyo dün akşam suratı kıpkırmızı oldu ılk defa. neden boyle olabılır tecrubelı annelerden yardım ıstıyorum yazarsanız sevınırım cok endıselıyım pzartesı gunu dr a goturecegım...uyanıkken yalnız bırakamıyorum cok korkuyorum hani görmesem Allah korusun :KK43: bırde bebegım 3 gundur kaka yapmadı bugun 4. gunu sizce normalmi ama ağlamıyorda...
Merhaba bana kalırsa midesinden yukarı süt gliyor ve yutmaya çalışıyor nefesimtıkanıyor vs..bizdede aynı şey oluyor yan yatırmak sanırım şimdilik iyi bir çözüm.tam yan olmak durumunda değil hafif yana dönük olsada düzeliyor.

Merhaba,
Benim kızım 2 aylık olmak üzere kakasında beyaz noktalanmalar var geçen gün uzun birşey gördüm kakasında dr gönderdim fotoyu mukusa benziyor dedi fakat ben mukusu biliyorum ülseratif kolit geçirdiiğim için,,,bana kalırsa mukus değil.acaba parazit falan mı diye baktım yumuşacık hemen ezilen birşey .şekli uzun yassı olunca hiçbir sebep bulamadık kontrolü var ama bayramdan sonra azıcık panik yapmış olabilirim. ne yapmalıyım tehlike arz ediyor mı açıkçası çok endişeliyim.
Foto için kusura bakmayın :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 173
Ka
Merhaba,
Benim kızım 2 aylık olmak üzere kakasında beyaz noktalanmalar var geçen gün uzun birşey gördüm kakasında dr gönderdim fotoyu mukusa benziyor dedi fakat ben mukusu biliyorum ülseratif kolit geçirdiiğim için,,,bana kalırsa mukus değil.acaba parazit falan mı diye baktım yumuşacık hemen ezilen birşey .şekli uzun yassı olunca hiçbir sebep bulamadık kontrolü var ama bayramdan sonra azıcık panik yapmış olabilirim. ne yapmalıyım tehlike arz ediyor mı açıkçası çok endişeliyim.
Foto için kusura bakmayın :KK43:
kakası gayet normal kaka gelirken barsakları da temizleyip geliyor çünkü ama siz kakasını kpntrol etmeye devam edin

Back
X