Bebeğim boğuluyordu nerdeyse

FlzMurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
11
0
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar.
Bugün 2,5 aylık oğluma banyosunu yaptırıyordum. Herşey herzaman yolunda gidiyordu. Bugünde öyle. Ama son kez bi su dökeyim çıkarıyım derken, yüzüne yavaşça suyu dökiyim dedim, baya yüzünü yıkıyorum...
ay çocuğum gözleri pörtlete pörtlete çırpınmaya başladı!!!! nefes alamadı!!!! öldüm öldüm dirildim!!!
Hemen anında ters çevirdim sırtına vurdum, ağzından su ve tükmükler çıktı. biraz boğuk bir sesle yavaşça ağladı. aldım öyle çırılçıplak çocuğu sarılıyorum bir yandan ağlıyorum bir yandan şükrediyorum Allaha bir yandan. Elim ayağım boşalıverdi. bayılıcam sandım. yatırdım çocuğu sardım hemen havluya neye. tekrar aldım kucağıma, öyle 5-10 dak. sarılarak ağladım. sonra uyandım. dedim üşütmeyim şimdi birde çocuğu... kuruladım iyice üstünü giydirdim herneyse... Bana tekrar gülücükler atmazmı. hemde kikir kikir gülerek... Ben ağlıyorum o gülüyor... Birşey olmadı işte ne ağlıyon der gibi... Ama ben gerçekten çok kötüyüm hala. öğlen yıkamıştım saat 13 gibi. saat oldu 21. Hala feci etkisindeyim.
Napıcam ben. artık çocuğumu yıkamayada korkuyorum... Ben kötü bir annemiyim şimdi?? :'-(((((
Varmı buna benzer birşey yaşayan? Yoksa çokmu büyük yanlış yaptım?? :(((

canım suyu direk yüzüne değilde önce temiz eline sonrada yavaşca yüüzne dök.allah korumuş.geçmiş olsun.benim kızım 1 yaşındayken benim çiğnediğim yuvarlak leblebi büyüklüğünde sakız poşetini almış içinden çıkarmış güyaa sözüm ona çiğneyecek.almış öksürmeye başladı anneee dedim anemlerdeydik annem koştu geldi mutfaktan.beren mosmor morardı.dedim ölüyorrrr.ağlıyorum nerdeyse bayılcam :59::59::59:o derece sesi felan gitti çocuğun annem sırtını çevirdi yok sırtına vuruyor yok sonra eklini bugazına soktu öğcü ve hemen çıkardı.allahım çok şükür yarabbim.allahım tüm annelerinin melkelerini korusun.aminnnnnn

Amiiin. :) çok sağol canım. Evet Allah korudu yavrumu. Çok şükür yaaarrrabbiiiiimmm....hala ağlamaklıyım. o rahat rahat afedersin yellendire yellendire uyuyor ama. :) Çok şükür seninkide kurtulmuş. Uffff çok kötüyüm hala sorma. neyse. geçti... ohhh...(derinnefes).

benim kızım 13 aylık olmasına rağmen direk olarak suyu yüzüne dökmedim kafasının ön kısmına doğru çok az döküyorum sonra elimle yüzünü sıyırıyorum.

Canım cok gecmıs olsun bebısınde napsın kendınden haberın yokkı yavrunun o cooktan atlatti tabı annesı:) Allah korumus tabı ama sende uzme artık kendını benım kızım okadar kucukken tabı fıleye yatırıyodum da kafasını durularken bı elımle suyu yavas yavas dokup obur elımle alnına sıper alırdım akan suları hemen ıtelerdım..Malum kıpır kıpır durmazlarkı bı sanıye sımdı 16 aylık ama gene zor.Kalkmaya çalısır,oturdugu ıcın kafasını arkaya atsa sıkayetı olmıycak ama suyla oynıycam dıye hep asagı bakıyo yuzune bı parca su gelse kızar.yanı zor bu cocuklar ama cokta keyıflı herseylerı..Ana ogul sıze keyıflı anlar dılerım:71:

çok geçmişolsun canım.
ama anlayamadığım küçücük bebeğin yüzüne niye o kadar ve direk su döküyorsun ki. sırtından doğru yıkarken kafasına yavaş yavaş suyu dök,sonra yüzünü yavaşça sıvazla oldu bitti.
o daha misler gibi onun yüzünün kirinden ne olacak. :44:

yüzüne direk su dökülmez sıçrar çocuk korkmuş. işte bunuda öğrendin annişi korkma böyle böyle öğreneceksin. ben komşu çocuklarına baka baka öğrenmiştim sonra yeğenimde yengemde korkuyordu annemle biz yıkıyorduk. inşallah kendi bebişimi yıkamakda nasip olur.

Bebeğim ufakken hep annemle yıkardık.Tek başıma yıkamaya cesaret edemezdim.Oturmaya başladıktan sonra küvette oturtup rahatça yıkamaya başladım.Bende çok evhamlıyım bu konularda.Şimdi oğlum 19 aylık bir sorun kalmadı bende iyice alıştım zaten...geçmiş olsun arkadaşım zor bir durum Allah korusun yavrularımızı her türlü kazadan

canım çok geçmiş olsun.
kızım 4- 5 aylıkken aynı şeyi bende yaşamıştım ve çok korkmuştum.
birdaha yıkayamam sandım ama mecbur yıkıyor insan tabi.
şimdi daha dikkatliyim ama hala korkuyorum başına su dökerken:(

Benimde başıma geldi aynı olay.bebeğim 10 günlüktü annemle yıkıyorduk.son suyunu dökerken aniden kafasını çevirdi döktüğüm suyu yuttu,nerdeyse boğuluyordu,hemen müdahale ettim ağzındaki suyu çıkardım.çok korkmuştum,günlerce uyuyamadım o an hala aklımdan gitmez.yavrumu kaybediyordum..hep kendi başıma yıkayamazmışım gibi geliyordu.sonra bigün cesaretimi topladım evde yalnızdım,hazırladım ve kendim dikkatlice yıkadım..ilk aylar sadece elimle döktüğüm suyla sildim yüzünü kafasından su dökmedim.fileye yatırıyordum önce bi yanını sonra diğer yanını yatırarak dikkatlice kafasını yıkıyordum.şimdi 9. ayına girdi hala korkuyorum su dökerken...Allaha emanet olsun yavrularımız..

Back
X