Bebek Beslenmesi Bebeğim bu ay az kilo almış

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Calikusu88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
5
3
36
37
Merhabalar, oğlum 3 aylık oldu dün doktor kontrolüne gittiğimde bu ay 600gr aldığını öğrendim ve üzüldüm. Geceleri dört beş saat uyuduğunda doktor uyandırıp emzirme dediği için kendi uyandığında emziriyodum acaba bu yüzden mi eskiye göre kilo alımı düştü çünkü sütüm yeteri kadar geliyor. Bir de eskiden daha uzun süre emerdi ama gazdan sanırım 10dakika emiyor ya da emiyor kafasını çekiyor tekrar emiyor acaba az emmesinden yağlı kısma ulaşamıyor mu? Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim az kilo almış diye üzülüyorum

Merhabalar, oğlum 3 aylık oldu dün doktor kontrolüne gittiğimde bu ay 600gr aldığını öğrendim ve üzüldüm. Geceleri dört beş saat uyuduğunda doktor uyandırıp emzirme dediği için kendi uyandığında emziriyodum acaba bu yüzden mi eskiye göre kilo alımı düştü çünkü sütüm yeteri kadar geliyor. Bir de eskiden daha uzun süre emerdi ama gazdan sanırım 10dakika emiyor ya da emiyor kafasını çekiyor tekrar emiyor acaba az emmesinden yağlı kısma ulaşamıyor mu? Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim az kilo almış diye üzülüyorum
Gece kendisi uyandigi zaman emzir.kendin uyandirirsan sonra gece rahatin kacar.bebek ne zaman acikirsa gece uyanir zaten.ilk cocugumu uyandirdim sonra sıkintiyi ben cektim.2.cocugum kendi uyandikca emzirdim cok sukur kilo alimini engellememisti.
Sanirim gunduz acligini bastircak kadar emip birakiyor.ilk cocugumda da yasadim bunu daha sonra emmek bile istemedi.4 aylikken ek gidaya baslamak zorunda kaldim ve emmeyi birakmasina asla izin vermedim 22 ay emdi.
Daha cok zorlaman lazim emmesi icin tam doyurmadan birakiyor.

Back