bebegim bugun surekli agladi

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
Arkadaşlar 7 aylık bir kızım var. Normalde kendi kendine oynayan kolay kolay aglamayan bir bebekti ama bugün ne oldu bilmiyorum çok fazla ağladı. Ben yanındayken oynuyor gülüyor sıkıntı yok ama yanından ayrılınca çığlık atmaya başlıyor. Bütün gün iç çekmekten bitap dustu yavrum. Sizce neden olabilir. Biz gece korkuttuklarini o yüzden benden ayrılmak istemediğini düşündük ama başka nedeni olabilir mi ki.

ooyyyy kuzu yaaa canım benım kıyamam
allah saglık sıhhat versın
bırseyden korkmus olabılır sız yokken mısafır cocuk falan bazen cok mıncıklayıp zarar verebılıyorlar
ya da sıze varlıgınıza cok alısmıs sız olmayınca korkuyor olabılır

Evde kizimla ben varız sadece gelen giden olmadı su sıralar. Esimde nöbette.iki gündür. İkinci soylediginiz olabilir. Bir de ben 1 hafta sonra ise basliycam. Su an çok tedirginim inşallah düzelir bir an önce.
ooyyyy kuzu yaaa canım benım kıyamam
allah saglık sıhhat versın
bırseyden korkmus olabılır sız yokken mısafır cocuk falan bazen cok mıncıklayıp zarar verebılıyorlar
ya da sıze varlıgınıza cok alısmıs sız olmayınca korkuyor olabılır

Evde kizimla ben varız sadece gelen giden olmadı su sıralar. Esimde nöbette.iki gündür. İkinci soylediginiz olabilir. Bir de ben 1 hafta sonra ise basliycam. Su an çok tedirginim inşallah düzelir bir an önce.
duzelır ınsallah bebısler her ortama cabuk uyum saglıyorlar

nazarda olabilir,bol bol okuyun onuda kendinizide ve bebekler anneleri başka odaya gittiğinde,yani annelerini göremediklerinde onu terk ettiklerini düşünür o yüzden hep aynı mekanda olmaya çalışın ki kendini güvende hissetsin.

İnşallah dışıdır ve geçici biseydir. İlk dışını çıkarırken hiç böyle sorunlar yasamadik ama. İkinci de olur mu bilmiyorum.

Haklisiniz zaten sürekli yanında olmaya çalıştım ama gitmem gereken durumlar da oluyordu. Kızımı kucagima alıp bütün evi öyle supurdum mesela.
nazarda olabilir,bol bol okuyun onuda kendinizide ve bebekler anneleri başka odaya gittiğinde,yani annelerini göremediklerinde onu terk ettiklerini düşünür o yüzden hep aynı mekanda olmaya çalışın ki kendini güvende hissetsin.

Arkadaşlar 7 aylık bir kızım var. Normalde kendi kendine oynayan kolay kolay aglamayan bir bebekti ama bugün ne oldu bilmiyorum çok fazla ağladı. Ben yanındayken oynuyor gülüyor sıkıntı yok ama yanından ayrılınca çığlık atmaya başlıyor. Bütün gün iç çekmekten bitap dustu yavrum. Sizce neden olabilir. Biz gece korkuttuklarini o yüzden benden ayrılmak istemediğini düşündük ama başka nedeni olabilir mi ki.

Bol bol dualar oku ben pek nazar ya da benzeri şeylere inanmazdım ama okuyunca bebekler gerçekten rahatlıyor :nazar:

Birşeyden korkmuştur sizin farketmediğiniz birşey.

Birde 8 11 aylık arası bebekler dış dünyanın tamamen farkına varmaya , anneden ayrı bir varlık olduklarını kavramaya başladıkları zamanmış.
Eğer bir rahatsızlığı yoksa buda etki olabilir.
Ona bir arkadaş alabilirsiniz . Uyku arkadaşı gibi oyun arkadaşı.

Çocuğa kim bkck cnm bnm kizim 1.5 yaşında olcak hala calismama izin vermioolar:(

Doktorumuz bize bu aylarda bebeğin anneye karşı bi güvensizlik içinde olduğunu her an onu bırakıp gidicekmis gibi düşündüğünü söyleyip bizi uyarmisti. .7 aylik yazdiginizda ilk aklıma bu geldi yanınızdan ayirmamaya biraz daha fazla vakit gecirmeye çalışın zamanla düzelir. .

Peki sizinki ne zaman geçti.
Doktorumuz bize bu aylarda bebeğin anneye karşı bi güvensizlik içinde olduğunu her an onu bırakıp gidicekmis gibi düşündüğünü söyleyip bizi uyarmisti. .7 aylik yazdiginizda ilk aklıma bu geldi yanınızdan ayirmamaya biraz daha fazla vakit gecirmeye çalışın zamanla düzelir. .

Bakıcı ayarladik Bir sure annem de gelip alisana kadar yanında duracak ama bakalım inşallah zorlanmayiz . çalış demiyolarsa çalışmayın bosverin evladinizin yanında olun. Benim tek tesellim bütün ggün ayrı kalmiycaz. Öğretmen olduğum için.
Çocuğa kim bkck cnm bnm kizim 1.5 yaşında olcak hala calismama izin vermioolar:KK43:

Bakıcı ayarladik Bir sure annem de gelip alisana kadar yanında duracak ama bakalım inşallah zorlanmayiz . çalış demiyolarsa çalışmayın bosverin evladinizin yanında olun. Benim tek tesellim bütün ggün ayrı kalmiycaz. Öğretmen olduğum için.
Anladim cnm ınsallahh zorlanmazsın bizimki wc ye gidince bile ariyo bni hele dışarı çıkım anne anne diye odaları geziomus

Benimde 5 aylık kızım var.
Aynı olayı bende yaşadım.
Tekralayinca oturdugum yerde bi hoca var ona götürüp okuttum.
Bi bebeğe en çok annenin nazari degermis okumanız ve surekli masallah demeniz lazm.
Ve birde korkutuyorlarmis

Arkadaslar kızım bugün çok şükür düzeldi. Dün annem sağolsun sürekli okudu.gece deliksiz uyudu onun üzerine.

Back
X