bebeğim bunu nasıl başarıyor acaba!

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
0
Kütahya
anneler merhaba,bebeğimin sürekli boğazına birşeyler kaçıyor,yatarken aniden durduk yere boğazına tükürüğü kaçıyor,göğsümü emerken veya biberonla mamasını emerken her seferınde öksürüğe boğuluyor,anlam veremıyorum her seferınde günde defalarca olması bır hastalığın belırtısı olabılır mı ? sizinde bebeklerinizde oluyor mu sıkça,biberon hadı benım hatam dıyelım ama ,tükürüğünün yattığı yerden boğazına kacması benı şaşırtıyor...bu arada bebişim 2aylık

benim kızımda da olmuştu... meme emerken süte baş gelemeyip genzine kaçırıyordu daha çok. bence normal, bebek geliştikçe zamanla geçiyor

çok korkuyorum gecen gün şurubunu içerken gene kaçtı,3dk kendine gelemedi mosmor oldu ölecek zannettım,gözlerinden yaşlar aktı hiç sesi cıkmadı:(

nefesi kesilip morarmaya başlarsa ağlayana kadar topuğunu çimdikle kendine gelir.bir kaç ay sonra düzelir.
her bebek yaşar bunu.benimde morarma başıma gelmişti. allahtan daha önce arştırmıştım
topuk sıkma olayını ,yoksa ne yapardım bilmiyorum, aklım çıkmıştı...

bizdede olurdu ama yavaş yavaş geçiyor,alnını çekin,yüzüne üfleyin,çevirip sırtına vurun hafifçe

bizdede olurdu ama yavaş yavaş geçiyor,alnını çekin,yüzüne üfleyin,çevirip sırtına vurun hafifçe

teşekkurler,denıcem,hergun yasıyoruz bu olayı:( birde minik kuzum üzerindekı battanıyesını atıyor,nasıl basarıyor bılmıyorum her gıttıgımde şu sıralar üstünü acık buluyorum,henuz 3 aylık

bizdede vardı aynı sorun, doktorumuz tükürüğü yoğun demişti, emzirdikten sonra çay kaşığının ucuyla su damlatıyordum ağzına seyreltmek için, iyi geliyordu...

canım nasıl oldu benim bebişimde 10 günlükken elimde morardı bende emzirirken kaçıyo delirdik resmen o gece allahım yardımcın olsun nedenmiş paylaşırmısın buradan çok zor ama bilgimiz olsun enkısa zamanda yeniden bebişini kucaklarsın inşallah cümlemizin bebeğinide allahım korusun (AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN)

Back
X