Teşekkür ederim-Mavi guzel bir baslik olmus. Ben de hastane cantasi icin prima premium aldim ancak sorun yasar miyim bilemedim .Ilk doğduğunda ne kullandığınızı hatirliyor musunuz ? Bir de ccugunuz su an kac yasinda ?
Tesekkur ederim .Allah bağışlasın kuzunuzu .Arada benim topigime de beklerim .Bebegimi beklerken araştırdığım ürünler ...Teşekkür ederim
Henüz 7 aylık kuzu
Prima premium yenidoğan kullandım
Gayet memnun kalmıştım
Ancak büyüdükçe (çiş miktarı artınca) 3 aydan sonra sızdırma yapmaya başladı
İlk zamanlar işini görür sonrasına prima kullanacaksan pants modeline geçmeni öneririm veya huggıes
AminTesekkur ederim .Allah bağışlasın kuzunuzu .Arada benim topigime de beklerim .Bebegimi beklerken araştırdığım ürünler ...
Amin
Sizde sağlıkla kavuşun inşallah
Hamilelik döneminde tel de koca bi dosya vardı ancak sildim malesef
Binlerce ürün araştırmıştım bende :)
Gelirim tabi
Ben de aldiklarimi eleyerek devam ediyorum.10.haftada basladim alisverise .Iyi ki oyle yapmisim maddi olarak zorlanmadık. Indirim takip etmeye bolca vaktim oldu .Ve aldigim kucuk bir çorabı bile icime sinerek aldim .Amin
Sizde sağlıkla kavuşun inşallah
Hamilelik döneminde tel de koca bi dosya vardı ancak sildim malesef
Binlerce ürün araştırmıştım bende :)
Gelirim tabi
merhaba; beşik ve puset oneriniz nedirBebeğim için bir ürün alacağımda araştırma esnasında kendimi kaybetmelerim sonucunda kendi tecrübe edindiklerimi burada paylaşmaya karar verdim.
Dahil olmak isteyen güzellikler hem yardım alabilir hemde kendi tecrübelerinizden bahsedebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?