Bebeğim Canlandıııı

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
9+1 haftalık hamileyim az önce uzanırken çok değişik bir şey hissettim karnımın içinde sanki üç kere tüğ gibi bir şey gezdi sizce bebeğim kıpırdamış olabilirmii ilk kez hissetmiş olabilirmiyim bebişimiiiii :):):) ???

canim yaaaaa ))))hayir hiss edemezsin ))))) 16 ci haftada bebek yukari cikmaya baslar yavas yavas ..... yani o simdi daha cok kucuk minnnarcik ve assagda )))) INSALLAH o gunlerde gelecek uyutmayacak seni ..... sag salim kucagina alirsin INSALLAH ))))

İlk defa oldu böyle bende heycanlandım çok :)) O günler gelsinde uyatmasın annesini meleğimmmm :* Amin inşallah ^_^

İlk defa oldu böyle bende heycanlandım çok :)) O günler gelsinde uyatmasın annesini meleğimmmm :* Amin inşallah ^_^

hamileyken insan her seye o kadar dikkat ediyor ki beynin karninda gibi )))) bagirsak hareketleri flndir 16 haftadan once olamaz az sabr et.... INSALLAH gelecek kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…