- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilosu çok iyiymiş ama akciğer gelişmemiş doğarsa yaşamaz dedi32 .haftadan sonra korkmayın diyor bazı doktorlar , anne kakarnında bir gün bile önemli inşallah vaktinde bir doğum olur
Şu an kilosu boyu kaç bebeğin
Ciğer gelişimi 37.haftada tamamlanmış oluyorKilosu çok iyiymiş ama akciğer gelişmemiş doğarsa yaşamaz dedi
Kilosu çok iyiymiş ama akciğer gelişmemiş doğarsa yaşamaz dedi
Evet çalışıyorum iki üç hafta sonra izne ayrılacağım çok zor ev iş okul küçük kızım 2 yaşındaCiğer gelişimi 37.haftada tamamlanmış oluyor
Çalışıyormusun?
Tuvalet ihtiyacı dışında kalkmadan dinlenirsen atlatırsın
Hayır buna gerek duymadı mı acaba hiç söylemediOnun içinde iğne yapılır bu haftalarda ,doktorun bundan bahsetmedi mi
Ne güzel tam vaktinde doğum yapmışsın Allah bağışlasın evladını biraz iş yapsam ağrılarım artıyor bıçak gibi çatı ağrısıHiç korkma canım benim bebeğimde asagidaydi ama 40 +3 doğum yaptım
Tabi sen bebeğini dinle uzan dinlen ağır kaldırma Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hayır buna gerek duymadı mı acaba hiç söylemedi
Hiç iş yaptın mı hep uzandın mı magnezyum demir kullanıyorumCanım korkma dua et. Birincisi insan ne yaparsa yapsın ömrü olan gelir de büyür de inşallah sağlıkla doğar alırsın kucağına. Ikincisi; benim kızım 20. Haftadan itibaren çok aşağıdaydı. Agrilarim çok fazlaydı ve ayakları asagida başı yukardaydi. Çok şükür 38. Hafta dolduktan sonra doğdu şimdi 2 yaşında:) hep dinlen derin enfes al iyiyi dusun iyiyi cagir dua et:) Allah kurtarsin
Yaklaşık iki haftadır ağrılarım var ultrasonda bebek çok aşağı inmiş kafasıyla baskı yapıyor dedi doktorum açılma kanama yok çok dikkat et dedi çok korkuyorum ya erken doğum yaparsam bu durumu yaşayan oldu mu ne yapmam lazım![]()
İnşallah canım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize31. Haftada benim de öyleydi, 36 haftaya kadar içerde zor tuttuk snra doğdu ilk oğlum. Ama küveze girmedi. Şansımız vardır. Dinlen bol bol
Canım hiç korkma benimde bebeğim hep asagidaydi 7 aydan sonra hatta doktor ilişkiyi yasaklanmıştı doguma kadar ama sık sık ayakların yukarda kalcak şekilde uzan hiç birşey olmaz Allahin izniyle ağır iş yapmaktanda kaçın bende 38 haftada doğum yapmıştımEvet çalışıyorum iki üç hafta sonra izne ayrılacağım çok zor ev iş okul küçük kızım 2 yaşında![]()
Evet canım benim iki de doğuma kadar ilişki yasak bebek her şeyden önemli ağır iş yapmamak lazım sanırımCanım hiç korkma benimde bebeğim hep asagidaydi 7 aydan sonra hatta doktor ilişkiyi yasaklanmıştı doguma kadar ama sık sık ayakların yukarda kalcak şekilde uzan hiç birşey olmaz Allahin izniyle ağır iş yapmaktanda kaçın bende 38 haftada doğum yapmıştım
Canım eşim yardımcı oluyor ama içime sinmiyor ev üzülüyorum evim kirli diyeHayır 20. Haftadan sonra hiç is yapmadım. Eşim sağolsun o yaptı hep. Uzanıp dinlendim romantik komedi filmler izledim. Beni germeyen insanlarla görüştüm. Dua ettim müzikler dinledim. Tavsiye ederim. Izine ayrıl benceNaz571