arkadaşlar 2.5 aylık bir oğlum var.süt içerken devamlı boğuluyor.nefessiz kalıyor.çok korkuyorum bişey olacak diye.sizde bunları yaşadınızmı.bana yardımcı olursanız sevinirim.:1hug:
arkadaşlar 2.5 aylık bir oğlum var.süt içerken devamlı boğuluyor.nefessiz kalıyor.çok korkuyorum bişey olacak diye.sizde bunları yaşadınızmı.bana yardımcı olursanız sevinirim.:1hug:
canım sen genede doktoruna sor ama benim yeğenimde de olmuştu aynı şey meğer çocuk heyecan yapıormuş doyamadığı için meme ağzından alındığında aç kaldığı için meme vermeye başlayınca gayri ihtiyari alınacak korkusuyla nefes almadan yemeye çalışıyor heyecanlandığı için nefes alışverişi düzensizleşiyormuş dediler kardeşimde sonra memeyi ağzına verdiğimizde bırakana kadar bebeği sıkana kadar veriyordu emziği düzeldi
canım benım oğlumdada aynısı vardı hatta bıkeresınde cok kötü oldu allahtan kardeşim yanımdaydı ben çok panık yaptıydım ama kardeşim yardımcı oldu çok dikkat et canım allah korusun
bana kalirsa basini dik tut, bogazinda kalabilme ihtimali olmayacak sekilde.. ve o reddene kadar çekme kendini yani doydugunda anlarsin... o zaman kesersin emzirmeyi...
ayy 2.5 aylik pek te tatlidir o simdi... muck
Merhaba. Benim yeğenimde de aynı problemi yaşadık. Annesi korkusundan meme veremedi. Birkaç doktora gittik sonra öğrendik ki bazı bebeklerin damak oluşumu doğumdan sonra tamamlanıyormuş bu normalmiş. Özel içinde misketli bir biberonla besledi bu problemi böyle çözdük.