Bebegim cok fazla terliyor

Oyy allah bagislasin 💜 Bende oyle giydiricem artik bide bisey sorucam oda sicakligini nasil ayarlamaliyim yani gece yatarken falan pencereleri acsakmi ?
Ben dijital termometre aldım baya işe yarıyor ve nemi filan da gösteriyor. Rüzgar çok yoksa onun odasını üstten açıyorum ve bizim oda full açık.
Bulunduğun şehre göre değişir tabii ben İstanbul için böyle yapıyorum 😊

Kolik malesef 2 damla birden kullaniyoruz sütüm cok tazikli degil surekli emdigi icinde sagamiyorum sagsamda 25 cc anca cikiyor gece 25 derecede nasil giydirmem gerekiyor peki sadece zıbınlamı
Zıbın yeterlidir

Hamileyken sadece regenesis max kullandim canim baska bi takviye vermedi doktorum
Benim ilk bebekde doktor vermemişdi d vitamini o bebek öyle terliyodu sonra d vitamini eksikliyi cikdi oglusuda ama kızımda kullandım o terlemesi oda olmadı ondan diyor bazı doktorlar. Yani korkma olsa olsa d vitamini az olur oda düzelen bisey

Ben dijital termometre aldım baya işe yarıyor ve nemi filan da gösteriyor. Rüzgar çok yoksa onun odasını üstten açıyorum ve bizim oda full açık.
Bulunduğun şehre göre değişir tabii ben İstanbul için böyle yapıyorum 😊
Bizde denizlideyiz cNim asiri sicK burasi ruzgR falan yok

Benim ilk bebekde doktor vermemişdi d vitamini o bebek öyle terliyodu sonra d vitamini eksikliyi cikdi oglusuda ama kızımda kullandım o terlemesi oda olmadı ondan diyor bazı doktorlar. Yani korkma olsa olsa d vitamini az olur oda düzelen bisey
Insallah canim cok sagol 💜

Back
X