Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar, 32+6 haftalık hamileyim. Dün akşam oğlum beni çok korkuttu. Şimdiye dek hiç kıpırdamadığı kadar kıpırdadı. Hemen hemen 1-2 saat aralıksız kıpırdadı. Akşam yemeğimi zor yedim. Bu kadar kıpırdanırken ağrı da yaptı tabii. Hemen doktorumu aradım. Normal kıpırdaması, korkma dedi. Asıl kıpırdamazsa kork dedi. Ama ben yine de tedirgin oldum. Son haftalara geldikçe daha çok kıpırdayacak dedi birkaç arkadaşım. Sizde de böyle şeyler oldu mu? Tecrübeli olan arkadaşlar bana yardım edebilirler mi?
normal canım korkma. benimkide oyleydi. yarım saat hareket etmezse panık oluyordum son aylarda, o kadar alıstırmıstı ki beni hareketliliğine. bunlar sana mesaj, yaramaz bır bebis geliyor haberin olsun.
normal canım korkma. benimkide oyleydi. yarım saat hareket etmezse panık oluyordum son aylarda, o kadar alıstırmıstı ki beni hareketliliğine. bunlar sana mesaj, yaramaz bır bebis geliyor haberin olsun.