Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm bebegim 24 gunluk saglik ocagina verdigimiz topuk kani sonucu kistik fibrozis degeri yuksek cikti. Dun tekrar topuk kani verdik. Bebegim yeni dogdugunda amaliyat oldu ve ilk topuk kani alindiginda kuvezdeydi. Sonucun yuksek cikmasinin bunla alakasi var midir ikinci değeri dusuk gelen var mi dunden beri can sıkıntısından aglamaktan bisey yapamıyorum
Slm bebegim 24 gunluk saglik ocagina verdigimiz topuk kani sonucu kistik fibrozis degeri yuksek cikti. Dun tekrar topuk kani verdik. Bebegim yeni dogdugunda amaliyat oldu ve ilk topuk kani alindiginda kuvezdeydi. Sonucun yuksek cikmasinin bunla alakasi var midir ikinci değeri dusuk gelen var mi dunden beri can sıkıntısından aglamaktan bisey yapamıyorum
Ben de şimdi internetten okuyarak bilgi sahibi oldum hastalık hakkında. İnşallah düşünüldüğü gibi değildir. Testlerin temiz çıkması için dua edicem. Anne olarak hissettiklerinizi biliyorum , Allahım yardımcınız olsın