- Konu Sahibi zeynebimsilam
merhaba arkadaslar, benim 24 nisan dogumlu bir kizim var.. neredeyse 6 aylik olacak.. geçen ayki kontrolumuzde padiatrimiz artik sebze çorbalarina geçebilirsin dedi.. zaten 2.5 ayliktan baslayip 5 ayliga kadar devam eden bir emme problemimiz vardr. 5.ci ayda emmeyi tamamen birakmisti ve mamaya baslamistik istemeyerek zaten sonrada sutum kesilmisti senağlamasenağlama .. neyse 5.5 aylikkende meyve pureleri verebilirsin demisti amaa çooook zor oluyor .. hazirladigim hiç biseyi kabul etmiyor ilk kasiktan sonra oda çeyrek kasik yani tadini alsdin diye, agzini kapatiyor yada avazi çiktigi kadar bagiziyor kipkirmizi oluyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ne sebze çorbasi ne elde yapilma meyve puresi ne muhallebi ne hazir seyler hiç birini begenmedi ki birisinin tadini sevse o yolda yurusem bende... :1no2::1no2: elimi kolumu bagladi resmen ya ne yapacagimi bilemiyorum oyle bir agiz burustuyor ki dersin agzina zehir koydun yaa bu ne boyle?? benim buyuk kizimda ihtahsizdi ama bu beterin beteri yani o derece... istiyorki sadece mama içeyim onada zorlaa alisti ya neysee... :çok üzgünüm::çok üzgünüm: of çok dertliyim arkadaslarim degerli bilgili tecrubeli anneler gikirlerinize acilen ihtiyaç duyuyorum lutfen esirgemeyin.. Allah razi olsun simdiden sevgilerimle...