bebeğim çok tembelmiş:((

aminn tabiki herşeyin hayırlısını versin önemli olan o vede sağlık benim de iki oğlum var büyüdüler arık 21 ve 17 yaşlarında ama şimdi keşke biri kız olsaydı diyorum büyümce uzaklaşıyorlar gördüğüm kadarıyla kızlar anneyle daha yakın oluyor inş sana arkadaş olcak bir kızın olur kızlar evlenselerde anneden kopamıyor:75:
aaaaa yanlış mı okudum oğulların 21 ve 17 yaşıında mı maşallah ne güzel.kaç yaşındasın ki.nasıl oluyor çocuklar büyüyünce aaah ah ben istemiyorum büyümelerini saçma ama ne bileyim işte:26:nşallah gelinlerimizle aramız iyi olur da herkes mutlu olur de mi yavvv:71:

aaaaa yanlış mı okudum oğulların 21 ve 17 yaşıında mı maşallah ne güzel.kaç yaşındasın ki.nasıl oluyor çocuklar büyüyünce aaah ah ben istemiyorum büyümelerini saçma ama ne bileyim işte:26:nşallah gelinlerimizle aramız iyi olur da herkes mutlu olur de mi yavvv:71:

43 yaşındayım büyümeleri çok güzel ama küçükken olduğu gibi söz geçiremiyorum malesef tek iyi yanı artık istediğim gibi geziyorumyani küçük çocukla özgür olunmuyor çocuk peşinde koşma derdi yok geceleri rahat uyku :1: zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın seninkilerde büyümüş şimdi ikisininde kız arkadaşları var kızım olmadığı içinmi bilmem çok seviyorum gelinlerimide seveceğimi zannediyorum tabi onlarda bizi sever inş:16::16:

benimde son kontrole kadar içim rahattı ama 16+3 oldu hala uyuyo daha bi kerecik hareket ettiğini gordum kımıldamadığı için cinsiyetini bile öğrenemiyrz muayeneden once çikolatalar çerzler yıyorum ama banamısın demıo sırf uyumasın dıye akşam saatlerınde gidiyrm dr a.içim hiç rahat değil :((

benimde son kontrole kadar içim rahattı ama 16+3 oldu hala uyuyo daha bi kerecik hareket ettiğini gordum kımıldamadığı için cinsiyetini bile öğrenemiyrz muayeneden once çikolatalar çerzler yıyorum ama banamısın demıo sırf uyumasın dıye akşam saatlerınde gidiyrm dr a.içim hiç rahat değil :((

Benimde ilk zamanlar öyleydi kontrolden yarım saat önce fln çok çikolata yiyip gidiyordum bu defa da çok hareketliydi bide ben hep sabah erken saatlerde giderim doktora :nazar:

Back
X