bebeğim çok uyuyor

yagmur00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
278
0
116
Antalya
2.5 aylık bir kızım var uykuya çok düşkün .gece 11 gibi yatıyor sabah 8 gibi uyanıyor 2 saat zor uyanık kalıyor sonra 12 ye kadar tekrar uyuyor 3 gibi uyanıp yarım saat uyanık ve tekrar uyuyor 6 gibi uyanıyor iki saat tekrar zor tutuyoruz ayakta tekrar uyuyor bir saat uyuyor kalkıyor 11 de tekrr uyuyor tolam da günde 6 saat i bulmuyor uyanık hali sice bu aylarda normal mi bu?aynı durumda olan var mı?

Ah canım senin başına talihkuşu konmuş.Bence normal..doktoruna sor yine için rahat etsin..

ınş. benim bebeğim de böyle olur tabi sağlıklı olması kaydıyla..amin.

bebeğin kaç aylık canım uyumuyor mu ?benim ki de fazla uyuyor korkuyorum bişeyi var diye????zaten az da yiyor acaba açlıktan mı uyuyor diye düşünüyorum

bebeğin kaç aylık canım uyumuyor mu ?benim ki de fazla uyuyor korkuyorum bişeyi var diye????zaten az da yiyor acaba açlıktan mı uyuyor diye düşünüyorum

hayır canım şu an bebeğim yok.kısmetse yakında olacak..
ama 8 yaşında oğlum var..

uyusun diye 2 yaşına kadar yapmadığımız şey kalmamıştı...şimdi de dua ediyoum hep inş. bu sefer uyku sorunumuz olmaz diye..

bu yüzden sen , çok uyuyor deyince başına talih kuşu konmuş dedim..opuyorumnanaktan

tabii bebeğin sağlık sorunu yoksa bu iyi birşey bence..doktoruna sor yine de..

2.5 aylik normal fakat sen her 4 saatte bir uyandir karnini doyur yeterli ac kalmasinda

sarılık değerlerine baktırdınız değil mi cnm.. bazı bebeklerin sarılıkları 3 aya kadar sürebiliormuş die duymuştum.. mutlaka doktorunla görüş.. o da herşey normal derse.. oohh ne güsel:) şanslısın derim ben de..
sevgiler..

valla benimkide 2.5 aylık gündüzleri çok uyuyor ve hiç sesi çıkmıyordu bende seviniyordum ne güzel karnı toktur huzurludur diye.ama kontrolünde şok yaşadım resmen 22 günde sadece 300gr almış ve yavrum açlıktan kan şekeri düştüğü için sürekli uyku halindeymiş içim parçalandı fena oldum.kilosunu iyi takip edin derim.....

harika bişey bu yaaaa masallah benim kızım 3 aylık gündüz en uzun uykusu 1 saat o da çok nadir oluyor geceleri 4 saat aralıksız uyuyor.
Gece 8 saati geçmemek şartıyla uyuyabilir diye duymuştum ama gündüz 4 saatte bir emzirmelisin

Aralarda uyanmıyorsa al kucagına emzır benım kız banyodan sonra 1 buÇuk aylıkken Öyle yapmıstı burnunu sıktımuyanmadı uyuyarak emdı 5 saat uyudu nazar ettım galıba bıda hıÇ Öyle uyumadı sımdı 55 gÜnlÜk

peki sen 2 3 saatte bir kaldırıp emziriyormusun
emzirmiyosan kan şekeri düşüp sızıyodur
bwnimkide cok uyurdu dok normal degil diyordu kan şekeri düşüyo derdi
ne yapsamda kaldıramazdım emmeye
ama yinede 3 4 saatte emzirirdim uyurken

bizde bir laf vardır çocuklar uyuya uyuya büyürler yaşlılar uyuya uyuya ölürler uyuması güzel bişey yinede sen onu arada uyandır ve emzir onun uyanmasını bekleme canım

2.5 aylık bir kızım var uykuya çok düşkün .gece 11 gibi yatıyor sabah 8 gibi uyanıyor 2 saat zor uyanık kalıyor sonra 12 ye kadar tekrar uyuyor 3 gibi uyanıp yarım saat uyanık ve tekrar uyuyor 6 gibi uyanıyor iki saat tekrar zor tutuyoruz ayakta tekrar uyuyor bir saat uyuyor kalkıyor 11 de tekrr uyuyor tolam da günde 6 saat i bulmuyor uyanık hali sice bu aylarda normal mi bu?aynı durumda olan var mı?

kızım bu gün tam üç aylık oldu ve doğduğu günden beri çok uyur ilk zamanlar uyandırıp emzirirdim ama şimdi kendi açıktığında uyanıyo kilo alımına bak benimki güzel aldı şuanda 6.5 kilo uykucuYuzzz

selam, ben yavrumda sekizinci ayına yaklaşıyor. bayram icin kaynanamlardayız. üç gündür cok uyuyo. kan sekeri riski kacıncı aya kadar var biliyormusunuz.

eklemeyi unutmuşum. oğlum evdeyken sabah bir kayısı rendesi, öğlen recellik tabaklar ile bir tabak yoğurt. sonra tekrar meyve rendesi, akşamda corba içerdi. gün boyu her yemekten yarım saat sonra emziliyordum.aralarda da su vermeye başlamıştım. bir sorun yoktu fakat şimdi misafirlikteyiz ve en sevdiği corbayı bile içmedi eskisine göre daha cok uyuyo. sabahları saat 6 da uyanıyo. akşam saat dokuz bucuk gibi uyuyo. saat dokuzdan sonra ise yarım saat anca uyanık kalıp uyumak istiyor. belki normaldir ama uyanınca da hiç bir şey yemek istemiyor. bu sorunu yaşayan kimse var mı?

Bebek yeni doğmuş olsa sarılığına baktır, sarılık ilerleyince bebek çok uyur diyeceğim ama 2,5 aylıkmış. O zaman cidden şanslısın ne güzel. Ama kan şekeri de düşüyor olabilir. Doktora danışın bence

Back
X