Çocuk Hastalıkları Bebegim cok zayif ve cok fazla uzamiyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ercysesr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
104
16
98
37
Merhaba arkadaslar 17.5 aylik bir oglum var 81cm ve 9.6 kilo babasi 1.88 ben 156 ama oglum yasitlarina gore kisa babasini goren bu cocuk hic babasina cekmemis diyorlar bizim gibi olan varmi esi uzun olup bebegi kisa olanlar.Allah saglikversin ama doktorumda kisa ve zayif diyince cok uzuldum.

Merhaba arkadaslar 17.5 aylik bir oglum var 81cm ve 9.6 kilo babasi 1.88 ben 156 ama oglum yasitlarina gore kisa babasini goren bu cocuk hic babasina cekmemis diyorlar bizim gibi olan varmi esi uzun olup bebegi kisa olanlar.Allah saglikversin ama doktorumda kisa ve zayif diyince cok uzuldum.
170/162 Oğlum 84 cm 22 aylık ve 10.5 kilo. Boyu eh işte ama kilosu az. Umrumda mı? Değil. Zırt pırt hasta olmuyor, sağlıklı. Demek ki vücut tipi bu. Çok yedirdigimde çok kaka yapıyor yine kilo almıyor. Ben de oluruna bıraktım. Yaşından küçük görünüyor. Ne yapayım. Demek ki bunun tipi de bu..

Annesi sana cekmis 1.56 . Saglikli olsun boyu kiloyu bosver. Kiloyu arttir. 4 saatte bir yedir. Sabah kahvalti 12 'de yemek, 4' de yemek arada abur cubur 9 da yogurt ekmek vr yatir.

Dr kontrol etti mu

170/162 Oğlum 84 cm 22 aylık ve 10.5 kilo. Boyu eh işte ama kilosu az. Umrumda mı? Değil. Zırt pırt hasta olmuyor, sağlıklı. Demek ki vücut tipi bu. Çok yedirdigimde çok kaka yapıyor yine kilo almıyor. Ben de oluruna bıraktım. Yaşından küçük görünüyor. Ne yapayım. Demek ki bunun tipi de bu..

Hic olur mu oyle arkadasim. Bence iyi bir cocuk dr una gostermelisin. Benim oglum premature dogdu suan 10 aylik ve 7.9 boyu 68 sut ve yumurta alerjisi kesin +baska besinlerdede vucudu tepki veriyor. Buna ragmen dr sinirin altinda buldu bizi ve hem bagrsaklarini rahatlatacak hemde boy ve kilo acisindan gelistirecek ek bir mama verdi gunde 2 kere faln vermm yeticekmis. Bence sizde gosterin hem mamaya rapor cikariyor dr ve ucretsz alabiliyorsunuz

Back
X