Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebegim cokmu zayif?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

nefisem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
1.737
8
116
Adana
5 ay 1 hafdalik bi oglum var.bana coook zayif geliyor,kilosu 5650grcik.boyu ise 63cm,dogum kilosu 2690boy 49cm di,sizce nasil?istahida yok denecek kadar az senağlama

bugün askeri hastaneye gittim cocuk dru bana 5. ayda bebeklerin dogum kilosunu 2 ye katlamasına normal sayılır dedi seninki katlamış canım merak etme herseyi normal ve mutlu bir bebekse neden dert ediosun boşver zayıf olsun saglıklı olsunda yeterki

cok sagol canim icime birazda olsa su serpdin,söz konusu insanin evladi olunca,her seyin en mukemmelini isdiyor ,evet sukur sagligi yerinde cokda neseli ve hareketli ama yemesi cok az,sanirim bunyeyle alakali olsa gerek,ama isde yinede uzulmeden edemiyorum.

nefisem bebeğine kaç cc süt veriyorsun ??
kaç saat aralıkla veriyorsun ????

canım ya
sanırım bebişlerimizin arası fazla yok benim kızımda 5 aylık 1 haftalık
kilo sağlık değildirki niye üzüyorsun kendini
sağlığı ve keyfi yerinde olsun yeter

Canım sana çok zayıf gelmesi önemli değil. Doktoru ne diyor o önemli.
Eğer mama teklif ettiğinde istemiyorsa aç değildir. Belki az yiyen bir çocuk olacak.

Kızlar benim kızım 1,5 aylık. 5 kilo. Doğum kilosu 3,5 di. 5.ayda 5650 okuyunca şaşırdım açıkcası. Kızım demek ilk ay çok kilo aldı. Sonradan azalıyor mu kilo alışları acaba?

nefisem bebeğine kaç cc süt veriyorsun ??
kaç saat aralıkla veriyorsun ????

her 3 saatde 150 vermeye calisiyorum,ama hepsini bazen iciyor bazende tek 100 mg iciyor,ek gida ise sebze meyve puresi veriyorum,bazende pirinc unu mamasi veriyorum gerci begenerek yiyor ama cok az yiyor,sutu pek sevmiyor sanirim,icmesi gerekenden coook az miktar iciyor,400,450mg toplam gunde iciyor .

canım ya
sanırım bebişlerimizin arası fazla yok benim kızımda 5 aylık 1 haftalık
kilo sağlık değildirki niye üzüyorsun kendini
sağlığı ve keyfi yerinde olsun yeter

bebislerimiz ayni yasit heralde canim benimki 23 nisan da dogdu,yasitlarindan biraz geriden geldigi icin endiseleniyorum ,sukur dedigin gibi sagligi ve keyfi yerinde...

Canım sana çok zayıf gelmesi önemli değil. Doktoru ne diyor o önemli.
Eğer mama teklif ettiğinde istemiyorsa aç değildir. Belki az yiyen bir çocuk olacak.

dokdoru normal diyor,banada öyle geliyor heralde bana cekdi,bende cocuklugumda o kadar istahsiz bir cocukdumki cokda zayifdim sanirim genetik,yapacak bisey yok,

bebislerimiz ayni yasit heralde canim benimki 23 nisan da dogdu,yasitlarindan biraz geriden geldigi icin endiseleniyorum ,sukur dedigin gibi sagligi ve keyfi yerinde...

canım benim aynı gün doğum yapmışız kızımda 23 nisan bebeği hihoyyyt
sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş
açıkcası ben zayıf bebekleri şöyle tos tombul şişko bebeklere tercih ederim
bu arada bende almanyada doğum yaptım

tesekkurler verdiginiz guzel teselliler icin birazda olsun rahatlattiniz beni,haklisiniz zayif ama saglikligi nesesi yerinde sukur.cokda hareketli hic durmuyor yerinde,zayif olsada gelisiminin iyi oldugunu söyledi doktorumuz,daha 3ay 1 hafdalik iken sirt ustunden yuz ustune dönuyordu kuzum,simdide emekleme calismalarina basldi ,bakalim artik hayirlisi...

ne guzel gunde dogmuslar ,deilmi.massallah ikisinede,haklisin canim artik takmiyorum,dedigin gibi saglikli bir bebek,bende bebekligimde zayifdim simdi ise nasil versem su kilolari diye ugrasiyoruma.s almanyanin neresindensin canim?

ne guzel gunde dogmuslar ,deilmi.massallah ikisinede,haklisin canim artik takmiyorum,dedigin gibi saglikli bir bebek,bende bebekligimde zayifdim simdi ise nasil versem su kilolari diye ugrasiyoruma.s almanyanin neresindensin canim?

evet canım tarih çok güzel ve anlamlı
zemuszemus

canım özel mesaj attım sana

Sen günlük süt miktarını en az 500 ml tamamlamaya çalışyerimseniben

canım bebğinin kilosuna fazla takılma allah sağlıklı olmasını nasip etsin benim ilk bebeğim 2810 gram doğmuştu hastaneden çıkıncada 2600 e düşmüştü 5 aylıkken kilosu 5400 dü bende sendeki endişeleniyordum ama boşmuş iştahsız bir bebekti ve şimdi kızım 3,5 yaşında hala iştaksız ve 12,5 kilo düşün ama .çok hareketli ve 9 aylıkken yürüdü

Sen günlük süt miktarını en az 500 ml tamamlamaya çalışyerimseniben

ahhhhhhh ahh,keske bana kalsa,500 deil daha fazlasini vermek isderdim ama nerdee,bizim kucuk beyfendinin keyfi biliyor.bazen agzina sIKIyorum sutu,yutmayip kenarlardan akitiyor,yada puskurtuyor sonrada gulumsuyor sanki oyun oynuyor benle

amin canim,cümlemizin bebeklerinin saglikli olmasini nasip edsin,Rabbim.massallah kuzuya erkenden yurudu demek,darisi bizimkini basina:Saruboceq: evet canim endiseleniyoruz uzuluyoruzda ama elden bisey gelmiyorki,isdahlarini degisdiremiyoruz ne yazikki,elimizde olan bisrsey deil:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…