Doğuma Hazırlık Bebegim daha çok göbegimin altında tekmeliyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
116
Diğer
Arkadaşlar 5 aylık hamileyim bebegim daha çok göbegimin altında tekmeliyor sizde nasıl.Duyduguma gore erkek bebekler genelde gobegin altinda tekmeler sizde nasil?

ögrenmedinmi şu cinsiyetini..çocuk kocaman oldu valla....hadi kız ögrede bizede söyle.bizde merak ediyoruz...

canım ikinci kez anne oluyosunya ilki nasıldı..genelde ilk aylarda bebek zaten aşagıda olur 6. veya 7.aylarda artık yukarıda hissedilir benim bildigim...

30.haftaya gırıyorum hala daha sıklıkla assagıda benım cadı kızım...
zaman zaman yukarılarda hıssedıyorum.
korkulucak bısey yok canım merak etme.

evet canim kizimin tekmeleri genelde soldaydi bence.Fazla hatirlamiyorum.Çok ara verdim qaliba.Helen x sende nasil kizin genelde nerde tekmeliyor?

canım benim bu ikincinin hareketleri de ilkinden çok farklı ama sonuç ortada işte

canım bende 4 aylık hamileyim alltan hissediyorum genellikle arada yukarıdan oluyo hareketleri bende öğrenemeedim cinsiyetini doktor erkeğe benziyo dedi hayırlısı olsun bu ay sonu gidecem 4,5 aylık olur belki belli olur..

6.5 aylık hamileyim ilk bebeğim. kız bekliyorum ve göbeğimin üstüne hiç çıkmadı. delik hizasının altında hep

bende 6..5 aylık hamileyim ve kısmetse bir kızım olacak:CüvCüv:genelde sağda ama baya bi geziyor içeride çok güzel yaaa

Sevil8'cim sana inanamıyorum. Nasıl öğrenmeden durabiliyosun. Bencede seninki erkek ama yinede herzaman yanılma payımız var biliyosun. Benim bebişimde göbeğimin tam altında 11+4 oldum ve bu haftanın başından beri günde iki kez minik tekmelerini çok belirgin olarak hissediyorum. Zaten ben erken hissetmeye başlamıştım. Eşimin kulağıyla dinliyordu göbeğimi , o bile çok net hissetmiş. Benimkide biyik ihtimal erkek olacak. Ama yinede bir Ama'm var. Heyecanla perşembe gününü bekliyorum. ıkili test yaptırcam hem zaten belli belirsiz bişey söyler doktorda, kız yada erkeğe benziyor der mutlaka. Kızımda ilk kontrolde kıza benziyo denmişti ve kızım oldu.

bende 5.5 aylık hamileyim benim oğlumda göbeğimin altında tekmeliyor..genelde sağ taraftan daha çok tekmeliyor öyle güzel bir duygu ki .genelde sabah saatleri,akşam 7-8 gibi bide babası geldiğinde çok tekmeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…