Dün verdik haftaya çıkacak. Rabbim beni bebeğimle imtihan etmesinOncelikle geçmiş olsun nifty test dediginiz şeyde zaten 2li 3lu tarama gibi tarama testidir güvenilir değildir en kesin aminosentezdir nice insan var burada nifty test yaptırıp aminosentezi temiz çıkan içinizi rahat tutun inşallah sonucunuz güzel gelir ama gelmezse de kimse sizi yargılamaz eşinizle doğru düşünüp iyi karar verirsiniz şimdiden üzülme bebeği de üzme. İlk sonuç çıktı mı aminosentez de?
Allah razı olsun. Bana şuan akıl verenler oğlumla beni kabul etmeyen insanlar. Ve yargılamak çok kolay. Yattığım kaldığım yer yangın yeri oldu. Ağlamaktan boğazlarım şişti ateşim çıktı yatıyorum şuanAllah yardımcın olsun canım.İnşallah sonuclar temiz çıkar.Herkes kendi yaşadığını kendi bilir biz sağlam cocuklarla bunalıyoruz bazen ki sizin ilk cocugunuz zaten sorunluymuş kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok.bu yuzden en iyi kararı sen ve eşin verirsiniz Allah hayırlısını nasip etsin senin ve ailen için
Nifty kan testi sonucu Daum sendromu çıktı 100/99. Dendi. 100./1 ihtimal var Olur ya Rabbim yüzüme güler diyorum.Oncelikle geçmiş olsun nifty test dediginiz şeyde zaten 2li 3lu tarama gibi tarama testidir güvenilir değildir en kesin aminosentezdir nice insan var burada nifty test yaptırıp aminosentezi temiz çıkan içinizi rahat tutun inşallah sonucunuz güzel gelir ama gelmezse de kimse sizi yargılamaz eşinizle doğru düşünüp iyi karar verirsiniz şimdiden üzülme bebeği de üzme. İlk sonuç çıktı mı aminosentez de?
Allah razı olsun. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin007leylam Rabbim yar ve yardımcınız olsun sıkmayın canınızı derdi veren Allah dermanını da verir inşallah
İnşallah sonuçlarıniz temiz çıkar dua edecem size de bebeğinize de...
Bir hafta var sonuca. Ben doktor ne dese yaptım aklıma gelmeden içim rahat şekilde, böyle olacağını bilseydim yapmazdım. Bebeğimin kıyafetlerini bile hazırladım.İnşallah herşey güzel olur canım. Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesin hiçbirimize. Yaşadığın zor günlerin şükrü olarak sağlıkla sıhhatke kavuş inşallah yavruna.
Sonuçların çıkmasına daha çok mu var canım? Belirsizlik çok zor biliyorum. Ben hiçbi test yaptırmadım bu yüzden gebelikte. Rabbimin verdiği dedim , neyi takdir ettiyse o dedim tevekkül ettim.
Spiralli bebek benimki , bu şekilde olduysa vardır bir hayır deyip bekliyoruz.
Yaşınız kaç , bazı gebeliklerde yaş 30 üzerindeyse testlerde oynama oranı daha yüksek diye biliyorum.Bir hafta var sonuca. Ben doktor ne dese yaptım aklıma gelmeden içim rahat şekilde, böyle olacağını bilseydim yapmazdım. Bebeğimin kıyafetlerini bile hazırladım.
Amin çok teşekkür ederimAllah razı olsun. Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım 34 yaşındayımYaşınız kaç , bazı gebeliklerde yaş 30 üzerindeyse testlerde oynama oranı daha yüksek diye biliyorum.
İnşallah sağlıkla giydirmek nasip olur canım. Dualarım tüm şifa bekleyen arkadaşlara...
Haftaya çıkacak Rabbim inşallah güzel hayırlı haber almayı nasip etsin. Doktor kızdı zaten. İkili tarama testi sıkıntılı çıkınca neden üçlü istemiş, niye direk kan testi yada amniyosentez istemedi diye. Bebeğimin burun kemiğini göremediler. Nsl görünmez yaa. Resimde burnu görünüyor. Ense kalınlığı iyi. Ama ikili üçlü ve Nifty testi pozitif birde böbrek ve kalp te sıkıntı bunların hepsi birleştiğinde daum sendromu belirtisi diyorlar.Amin çok teşekkür ederim
Sonuçlarınizin temiz çıkacağına gönülden inanıyorum..
Bu testlerin yanılma payı çok çok yüksek zaten...
Biraz araştırıp baksanız down sendromlu denip sağlıklı bebek doğuran bir sürü insan var
Sonuçlarıniz ne zaman çıkacak?
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsinHaftaya çıkacak Rabbim inşallah güzel hayırlı haber almayı nasip etsin. Doktor kızdı zaten. İkili tarama testi sıkıntılı çıkınca neden üçlü istemiş, niye direk kan testi yada amniyosentez istemedi diye. Bebeğimin burun kemiğini göremediler. Nsl görünmez yaa. Resimde burnu görünüyor. Ense kalınlığı iyi. Ama ikili üçlü ve Nifty testi pozitif birde böbrek ve kalp te sıkıntı bunların hepsi birleştiğinde daum sendromu belirtisi diyorlar.
Allah yüzünüze baksın inşallah hayırlı haberler verirsin burda canını sıkma şimdiden bol bol dua et bende edicem senin içinNifty kan testi sonucu Daum sendromu çıktı 100/99. Dendi. 100./1 ihtimal var Olur ya Rabbim yüzüme güler diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?