Ikınmıyor nefesini tutup kalıyor nöbete benziyor 10 gün sonra kontrolü var sorucam. Kısa sürdüğü için çekemiyorum video.Ikınıyor olabilir mi?
Video yakalayabiliyorsanız çekin
Aynısı benim oğlumda da var hatta biraz önce başlık açtım bununla ilgili. Geçen gece yaptı bizimki de gazı vardı ağlarken yaptı bir de bugün yaptı istemeden aniden yere oturdum o kucağımdayken kasıldı elleri iki tarafta yumruk kıpkırmızı oldu 2-3 saniye sürüyor ben de çok korktumMerhaba arkadaşlar,
Bebeğim şuan 4 aylık. Kucağımda yüzü dışarı dönük tutunca ellerini iyi yana yumruk yapıp kasılıyor nefesi kesiliyor ıh ıh diye tutuyor nefesini kıpkırımızı oluyor. Sonra hemen geçiyor. Geçtiğinde ayna karşısındaysak gülüyor, değilse ağlıyor. yaklaşık 6 sn falan sürüyor. Durduk yere oluyor bu her zaman olmuyor 3 aylıkken olmuştu daha öncede. Bir de şimdi oldu. Yani toplamla 3 ve 4 ayı katarsak 5 kez oldu bundan. Tutuş klasik bebek tutuşu sırtı bana dönük yüzü dışarı bakıyor. Doktor video olmadan bişey söyleyemem diyo ama ne zaman olacağı belli olmuyor ve çok kısa sürüyor ben telefonu açana kadar bitiyo zaten. Yaşayan var mı? Aklımda saçma sapan bir sürü şey var
Ay ne acaba buAynısı benim oğlumda da var hatta biraz önce başlık açtım bununla ilgili. Geçen gece yaptı bizimki de gazı vardı ağlarken yaptı bir de bugün yaptı istemeden aniden yere oturdum o kucağımdayken kasıldı elleri iki tarafta yumruk kıpkırmızı oldu 2-3 saniye sürüyor ben de çok korktum
Hayır heyecan değil. Yani nasıl adlandırılır nasıl tarif edilir bilmiyorum nöbet mi anlamadım. Geçen ay 3 kez oldu. Seslenince de geçmiyor zaten çok kısa sürüyor 6 saniye civarı max süre.Heyecanlanıyor olabilir mi? Bir de mesela siz seslendiğinizde dikkatinizi çekmeye çalıştığınızda duruyor mu kasılması? Bir deneyin
Epilepsi böyle mi oluyor bilmiyorum. Umarım değildir.Benim kızım tarif ettiğiniz gibi ıkınıyor. Nefesini tutup özellikle gazlı bir kakaysa. Kıpkırmızı oluyor suratı pırtlayınca normale dönüyor. Siz epilepsi nöbetinden mi şüpheleniyorsunuz.
Çok sık yapmıyor bizimki 2 gün önce gece yaptı iki kez ağlarken bir de bugün hiç yapmıyordu ben de endişelendim ama inşallah normaldirAy ne acaba budoktor video istiyo çekemiyorum da umarım ciddi bişey yoktur
Benim ki de öyle. Geçen ay bir kez yaptı. Ondan önceki hafta da 2 kez. Bayadır olmuyodu. Bi bugün bir de 2 gün önce yaptı. Nedir ne değildir bilmiyorum ama sorucam doktoruna.Çok sık yapmıyor bizimki 2 gün önce gece yaptı iki kez ağlarken bir de bugün hiç yapmıyordu ben de endişelendim ama inşallah normaldir
Aynı şey benim bebeğimde de vardı ilk doğdu zaman da olmuştu acile gitmiştik burnu temizlenmediği için olabileceğini söylediler serum fizyolojik ile yıkadılar geçmişti ara ara oluyor burnunu temizliyorum geçiyor bazen üst gazını çıkartmadığında da oluyorMerhaba arkadaşlar,
Bebeğim şuan 4 aylık. Kucağımda yüzü dışarı dönük tutunca ellerini iyi yana yumruk yapıp kasılıyor nefesi kesiliyor ıh ıh diye tutuyor nefesini kıpkırımızı oluyor. Sonra hemen geçiyor. Geçtiğinde ayna karşısındaysak gülüyor, değilse ağlıyor. yaklaşık 6 sn falan sürüyor. Durduk yere oluyor bu her zaman olmuyor 3 aylıkken olmuştu daha öncede. Bir de şimdi oldu. Yani toplamla 3 ve 4 ayı katarsak 5 kez oldu bundan. Tutuş klasik bebek tutuşu sırtı bana dönük yüzü dışarı bakıyor. Doktor video olmadan bişey söyleyemem diyo ama ne zaman olacağı belli olmuyor ve çok kısa sürüyor ben telefonu açana kadar bitiyo zaten. Yaşayan var mı? Aklımda saçma sapan bir sürü şey var
İçimi rahatlattınız bunu hiç düşünmemiştimAynı şey benim bebeğimde de vardı ilk doğdu zaman da olmuştu acile gitmiştik burnu temizlenmediği için olabileceğini söylediler serum fizyolojik ile yıkadılar geçmişti ara ara oluyor burnunu temizliyorum geçiyor bazen üst gazını çıkartmadığında da oluyor
İçimi rahatlattınız bunu hiç düşünmemiştim
serum fizyolojik varsa bir yıkayıp deneyin belki işe yarar haber verinİçimi rahatlattınız bunu hiç düşünmemiştim
Canım aynı durumu yaşadım susn 6 aylık geçti korkma çok korktum bende ama geçti şükürMerhaba arkadaşlar,
Eski epilepsi hastası söylüyorum.bir çok çeşiti var epilepsinin umarım değil dir.video yakalanmaya çalışın.kucuk.kameralar var ondan alıp odasında tütün.benim ki beşiğinde mesela.yoktur sanmıyorum ama yinede takip edinEpilepsi böyle mi oluyor bilmiyorum. Umarım değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?