Bebegim dibimden ayrilmiyor

Ayla2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
124
38
48
Merhaba 11 aylik erkek cocugum var 7 aylikta hamileyim oglum evde dahil heryerde kucagimda oyun oynarken bile yerde basinda oturcam misafirliktede zaten kucagimdan inmiyor yoruldumben agirlastim ilk baslar kolaydi gunlerim yaklastikcada cok yoruluyorum ne bamyo wc mutfak heryerde pesimde kucagima gelmek istiyo bi is zaten yapamiyorum ona bisey hazirlarken bile kuca konusan bi cocuk olsa konusarak belki halledebilirim ama anlamiyorda anneme flnda gondermek istemiyorum ozluyorum yardim edin napmam lazim

Merhaba 11 aylik erkek cocugum var 7 aylikta hamileyim oglum evde dahil heryerde kucagimda oyun oynarken bile yerde basinda oturcam misafirliktede zaten kucagimdan inmiyor yoruldumben agirlastim ilk baslar kolaydi gunlerim yaklastikcada cok yoruluyorum ne bamyo wc mutfak heryerde pesimde kucagima gelmek istiyo bi is zaten yapamiyorum ona bisey hazirlarken bile kuca konusan bi cocuk olsa konusarak belki halledebilirim ama anlamiyorda anneme flnda gondermek istemiyorum ozluyorum yardim edin napmam lazim

Yavrum benim sizi çok iyi anlıyorum ama size tam olarak ihtiyacı olduğu vakit bu zamanlar.
Aile fertlerinden birinden destek alabilirsiniz,şuanda başka seçenek yok gibi.

Destek almadığınız sürece böyle devam eder. O yüzden ne yapın ne edin ya anneanne ya babanne çağırın. Birde hamilesiniz kucak riskli olabilir dikkat edin.

Neden 2. Çocuk için bu kadar acele ettiniz yaşınız 19 mu?,böyle durumlar da olan hep büyük olana oluyor en çok ilgiye ihtiyacı olduğu zamanlarda küçükle ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz Doğumdan sonra daha da zor mutlaka aile fertlerinden birinden destek almanız lazım, bir de daha önce şiddet görmüşsünüz ne diyelim ?

öyle alıştırmışsın
allah yardımcın olsun
oyyyyy dream :KK43:
bazı bebekler imkan yok kucaktan başka yerde durmuyor çatlayana kadar ağlıyor
benim 1 no çok usluydu 2 no da kucakçı

bu arada başka yerde deme haaa hele gelininize hiç deme öyle alıştırmışsın en kızılan laftır :KK70:

Destek almadığınız sürece böyle devam eder. O yüzden ne yapın ne edin ya anneanne ya babanne çağırın. Birde hamilesiniz kucak riskli olabilir dikkat edin.
erken dogum riskim var annem arada 1 2 saatline ginder birazda bizde vakit gecirsin diyor bunu belirtmemisim bende gondermiyorum bana bagli oldugu icin

erken dogum riskim var annem arada 1 2 saatline ginder birazda bizde vakit gecirsin diyor bunu belirtmemisim bende gondermiyorum bana bagli oldugu icin
Gönder canım biraz alissin bı şey olmaz bı kaç saatten inada değişiklik olur bende yatılı anlamıştım gönderme diycektim

oyyyyy dream :KK43:
bazı bebekler imkan yok kucaktan başka yerde durmuyor çatlayana kadar ağlıyor
benim 1 no çok usluydu 2 no da kucakçı

bu arada başka yerde deme haaa hele gelininize hiç deme öyle alıştırmışsın en kızılan laftır :KK70:
hadi ya:D
Bizim yeğen de 3 ayı bitirdi
gelinimiz de hiç kıyamadı hep kucagında tuttu
şimdi sürekli soylenıyor wc de bile kucagımda diye
ben de içimden öyle alıstırdın dşyorum:)
bizimki usluydu ama ağlaması yoktu
annesi temas iyidir diye hep kucagında tuttu
hala da cok uslu masallah daha bir kere agladıgını görmedim

Neden 2. Çocuk için bu kadar acele ettiniz yaşınız 19 mu?,böyle durumlar da olan hep büyük olana oluyor en çok ilgiye ihtiyacı olduğu zamanlarda küçükle ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz Doğumdan sonra daha da zor mutlaka aile fertlerinden birinden destek almanız lazım, bir de daha önce şiddet görmüşsünüz ne diyelim ?
Siddetle ne alakasi var anne olarak cok ilgiliymisimki demekki benden ayrilmiyor kotu muamele giren cocuk hic o kisinin yanina gidermi cok cok sukur 7 aylik oldu ve erken dogum riskim oldugu halde kimseye gondetmiyor ve bakiminida cok guzel yapiyorum

Yürümeye başlayınca bağımsızlaşacak biraz.
Ama çok değil, biraz.
Mümkünse destek isteyin yakınlarınızdan.
Allah yardımcınız olsun.

hadi ya:KK70:
Bizim yeğen de 3 ayı bitirdi
gelinimiz de hiç kıyamadı hep kucagında tuttu
şimdi sürekli soylenıyor wc de bile kucagımda diye
ben de içimden öyle alıstırdın dşyorum:)
bizimki usluydu ama ağlaması yoktu
annesi temas iyidir diye hep kucagında tuttu
hala da cok uslu masallah daha bir kere agladıgını görmedim
evet uzmanlar temasın da iyi olduğunu söylüyorlar
ama ben kudurmasaydı o kadar almazdım herhalde :D
aferin içinden de :D

bu arada ne çabuk 3 ay olmuş maşallah

Baştan hamile kalmamak lazımdı. Artık yapacağın bir şey yok. Çok şey yazardım ama hamile halinle üzmek istemiyorum. Burdan bebeği olan ve ikinciyi isteyenlerin de kulağına küpe olsun, birincinin en azından iki yıllık emme dönemi bitmeden ikinciye hamile kalmayın ki bu hem karnınızdaki bebege gerekli olan vücut kaynaklarınız hem de emen bebeğe gerekli olan vücut kaynaklarınız için önemli ve o yüzden doktorlar bas bas bagiriyor iki yıl ara verin diye. Yoksa hem bedensel hem de ruhsal acıdan yarim kalır bebekleriniz. Tam onun kucağa, ilgiye ve öğrenmeye aç olduğu dönemde diğeri dünyaya gelir ikisi de yarim kalır.

bebeğinin anneci zamanları. her ne kadar başkalarına ve kendi başına idare etmeye alışması gerekse de hala anneci. 3 yaşına kadar da dibinden ayrılmak istememesi çok normal. anlıyorum zor, isteyerek mi oldu kaza mı orasını bilemem ama sana en ihtiyacı olduğu zamanlarda kardeş yapmak zaten başlı başına hata. hamilesin ve birine göndermek çok yanlış. bu kadar sana bağlı çocuk istenmiyor olduğunu düşünebilir. annen veya kv sana arada yardıma gelmeli. ya da başa gelen çekilir demekten başka çok da çare göremiyorum.

Siddetle ne alakasi var anne olarak cok ilgiliymisimki demekki benden ayrilmiyor kotu muamele giren cocuk hic o kisinin yanina gidermi cok cok sukur 7 aylik oldu ve erken dogum riskim oldugu halde kimseye gondetmiyor ve bakiminida cok guzel yapiyorum
Canim yalniz birseyi duzeltmek isterim.cocugun anneye yapismasi annenin cok ilgili oldugunu gostermez tam tersine annenin cocuga guvenli baglanmayi saglayamadigini gosterir.

Baştan hamile kalmamak lazımdı. Artık yapacağın bir şey yok. Çok şey yazardım ama hamile halinle üzmek istemiyorum. Burdan bebeği olan ve ikinciyi isteyenlerin de kulağına küpe olsun, birincinin en azından iki yıllık emme dönemi bitmeden ikinciye hamile kalmayın ki bu hem karnınızdaki bebege gerekli olan vücut kaynaklarınız hem de emen bebeğe gerekli olan vücut kaynaklarınız için önemli ve o yüzden doktorlar bas bas bagiriyor iki yıl ara verin diye. Yoksa hem bedensel hem de ruhsal acıdan yarim kalır bebekleriniz. Tam onun kucağa, ilgiye ve öğrenmeye aç olduğu dönemde diğeri dünyaya gelir ikisi de yarim kalır.

ikisi de aradan çıksın zihniyeti bu. evde topyekün delirmeceler.. çok gereksiz bir özveri anlayışı/gösterisi..

Back
X