Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annneler sana yardımcı olur illa ki 2. doğunca.Acaba anneannesiyle fln vakit gecirse diyorum bu kadar abartirmi gene babasiyla oynuyor ediyor ama gene bende
Canim yalniz birseyi duzeltmek isterim.cocugun anneye yapismasi annenin cok ilgili oldugunu gostermez tam tersine annenin cocuga guvenli baglanmayi saglayamadigini gosterir.
Annem cok yardimci oluyor sagolsun benimki simdi evde sıkıliyor ama kardesi olunca sıkılmicak onla vakit gecirecekler insannneler sana yardımcı olur illa ki 2. doğunca.
3 yaşına kadar anneci oluyor bebekler.
sonra çevresi dikkatini çekince biraz rahat bırakıyorlar ama biraz :)
4,5 - 3 ve 1 yaşında çocuklarım.
hala wc kapısında beklerler topluca :)
11 aylık bebek tabi ki size bağlı olacak kime olacaktı ?
Bebeğiniz 4 aylıkken hamile kalmışsınız.
2.bebek için çok erken bir zaman bana göre
Dogumdan sonra annemde kalicam zatenevde cok sikiliyor yaz gelseydi gene park fln vakit gecirirdi diye dusnuyorumBebeğinizin dibinizden ayrılmaması çok normal.
Tam size en ihtiyaç duyduğu dönemde.
Ancak hamileliğiniz tabii ki bebeğinize gösterdiğiniz ilgiyi etkiliyordur.
2 Çocuk annesi olarak (yaş aralığı daha fazla olmasına rağmen) ne yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum.
Öncelikle çocuğu evden göndermek yerine, evinize bir destek alın lütfen.
Çocuğunuz her ne kadar küçük olsa da, algısı gayet yerindedir.
Yeni bir bebeğin gelecek olması onu da etkileyecek.
Ufak ufak bir destek almaya başlarsanız çocuğunuzun buna adapte olmasını kolaylaştıracaktır.
Annane-babaanne desteği burada önemli.
Allah kolaylık versin, araları çok az.
Zahmetli bir süreç bekliyor sizi ancak büyüdüklerinde rahat edeceksiniz o muhakkak.
Her çocuğun bir karakteri var.Benim kizimda 11 aylik ve hicte konu sahibinki gibi degil. Gayet tek basina yerde oynayabiliyor. Su siralarda kucak bile degil, sürekli onu tutup yürütmemizi istiyor. Bu da biraz bence alistirma. Bebekliginden bu yana kadar yemek yaparken yada tuvalete giderken parkina koyardim oyuncaklari ile oynasin diye. Her biraz mizmizlandiginda cikrmiyordum. Gercekten sikildiginda cikartip baska seyler yapiyorduk.
Sözüm konu sahibine degil ancak kk'de okudugum ve bazen cevremde gördügümde kadari ile cocuklar su son zamanlar cok bagli hatti bagimli yetistiriliyor.
Ev sobali oldugundan ona gider korkusu fln nereye gitsem yanimda getirdim bi esim varken duruyordu odada birazda ben alistirdim sanirim simdi bensiz hicbisey yapmiyorBenim kizimda 11 aylik ve hicte konu sahibinki gibi degil. Gayet tek basina yerde oynayabiliyor. Su siralarda kucak bile degil, sürekli onu tutup yürütmemizi istiyor. Bu da biraz bence alistirma. Bebekliginden bu yana kadar yemek yaparken yada tuvalete giderken parkina koyardim oyuncaklari ile oynasin diye. Her biraz mizmizlandiginda cikrmiyordum. Gercekten sikildiginda cikartip baska seyler yapiyorduk.
Sözüm konu sahibine degil ancak kk'de okudugum ve bazen cevremde gördügümde kadari ile cocuklar su son zamanlar cok bagli hatti bagimli yetistiriliyor.
Ev sobali oldugundan ona gider korkusu fln nereye gitsem yanimda getirdim bi esim varken duruyordu odada birazda ben alistirdim sanirim simdi bensiz hicbisey yapmiyor
Diger mesajlarimi okumadiniz heralde tum gun ayni odadayiz da oturmuyoruz sadece zaten bebek oturturmaz surekli oyun oynayip vakit geciriyoruz egitici oyuncaklarla ona biseyler ogretmeye calisiyorum yuruyus yaptiriyorumHer çocuğun bir karakteri var.
Konu sahibi bütün gün aynı odada duruyoruz demiş ama aynı odada durmak paylaşım yapmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.![]()
Her çocuğun bir karakteri var.
Konu sahibi bütün gün aynı odada duruyoruz demiş ama aynı odada durmak paylaşım yapmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz.![]()
Aynen bizde de durum böyle. Tek başına oynar vakit geçirir sıkılmaz. Sadece korktuğu zaman koştur koştur yanıma gelir sonra tekrar oyununa döner yetiştirme tarzı ile alakalı diye düşünüyorum ben de.Benim kizimda 11 aylik ve hicte konu sahibinki gibi degil. Gayet tek basina yerde oynayabiliyor. Su siralarda kucak bile degil, sürekli onu tutup yürütmemizi istiyor. Bu da biraz bence alistirma. Bebekliginden bu yana kadar yemek yaparken yada tuvalete giderken parkina koyardim oyuncaklari ile oynasin diye. Her biraz mizmizlandiginda cikrmiyordum. Gercekten sikildiginda cikartip baska seyler yapiyorduk.
Benim kizimda 11 aylik ve hicte konu sahibinki gibi degil. Gayet tek basina yerde oynayabiliyor. Su siralarda kucak bile degil, sürekli onu tutup yürütmemizi istiyor. Bu da biraz bence alistirma. Bebekliginden bu yana kadar yemek yaparken yada tuvalete giderken parkina koyardim oyuncaklari ile oynasin diye. Her biraz mizmizlandiginda cikrmiyordum. Gercekten sikildiginda cikartip baska seyler yapiyorduk.
Evet dogumum yaza geldigi icin eve gectigimde muhtemel soba kalkacak bu yazda dogal gazli bi eve gecicez insallah neyseki o derdim kalmicakSoba korumaları var mutlaka ondan alın eve. İkinci ile ilgilenirken birincinin hareketli zamanları. Her yere tırmanıyor olacak..
Herkes on yargiyla yaklasiyor malesefEğer kızınız alınmayınca çığlık kıyamet koparan, kendini kusturana kadar ağlayan bir bebek olsaydı bunları yazıyor olamazdınız :)
Evet dogumum yaza geldigi icin eve gectigimde muhtemel soba kalkacak bu yazda dogal gazli bi eve gecicez insallah neyseki o derdim kalmicak
Ev sobali oldugundan ona gider korkusu fln nereye gitsem yanimda getirdim bi esim varken duruyordu odada birazda ben alistirdim sanirim simdi bensiz hicbisey yapmiyor
Herkes on yargiyla yaklasiyor malesef
Yeterki o olsun eli fln yanmasindan iyidir b☺Bu seferde tırmanan peteklerde yürümek isteyen büyük çocuk telaşı başlayacak :)