Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrucağa acıdım, siz bezmişsiniz daha ona yetemezken çok az ara ile ikinciye hamilesiniz.Şimdi böyleyseniz bebek doğduğunda ne yapacaksınız?Çocuğun şuan daha size çok ihtiyacı varken dışlanmış hissedecek.Bir yardımcı bulmak en mantıklısı belkide
Anladim sagolunBunun gecici bir durum olduğunu bilin. Bazı çocuklar bağımsızlığını erken kazanıyor bazıları geç. Sizin sevgi ve ılginize ihtiyacı olduğu için kucak istiyor. Benim de oğlum 15 aylik hala kucak isyer. Ama yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başladı. Kucaginizda almanız zor dediginiz gibi. Ama bolca yere oturup onu Sevin. Sizin sevginizi istiyor. Sakin bağırmayin kizmayin. In artık tepemden demeyin. Hele ki kardes geldiğini hissetmis bile olabilir. Yerde bolca kucaklasin
İyi de bu özveri değil ki. Tam tersi bencillik. İkisi bir arada çıksın da sonra rahat edeyim diye iki çocuktan da yarim kalıyor. Kadın vücudunun hem emzirmeye hem de hamilelige yetmesi mümkün değil zaten. Üstüne bir de ilk çocukla tam fiziksel aktivite yapman gereken dönemde karnın burnunda oluyorsun. Resmen ziyanlik. Konu sahibi anladığım kadarıyla istemeden hamile kalmış. Kadınlarımızın bu konuda eğitilmeleri şart . Cehalet yüzünden hep bunlar. Mesela hala süt korur efsanesine inanalar var.ikisi de aradan çıksın zihniyeti bu. evde topyekün delirmeceler.. çok gereksiz bir özveri anlayışı/gösterisi..
Malesef Oluyo. Doven adam zorla beraber de oluyo. Konu sahibi benim ogullarimin yas farki da senin gibi ama sukurler olsun dogdu melegim 4aylik oldu bile.) Ha zor mu? Tek basina yetmek gercekten cok zor bazen cildircak duzeye geliyorum bagiriyorum ama hemen geciyo,,, evlat cok sey demek Allah 2sine de analik yapma gucunu veriyo.. Babalari mi? Yapti, koydu gecti bi kenara . Olsun analik bambaska.Olan olmuş kız şiddet görüyormuş sahip çıkanı da yok döven adam zorla beraberde olur tek kuruş parada bırakmaz evine bundan sonrası için öneriler verilse daha iyi olur bencede ben ilk mesajım için pişman oldum yaşını ve yaşadığı şiddeti ögrenince
AnlamadımMalesef Oluyo. Doven adam zorla beraber de oluyo. Konu sahibi benim ogullarimin yas farki da senin gibi ama sukurler olsun dogdu melegim 4aylik oldu bile.) Ha zor mu? Tek basina yetmek gercekten cok zor bazen cildircak duzeye geliyorum bagiriyorum ama hemen geciyo,,, evlat cok sey demek Allah 2sine de analik yapma gucunu veriyo.. Babalari mi? Yapti, koydu gecti bi kenara . Olsun analik bambaska.
Yüksek ihtimalle kazayla hamile kaldı yaşınız 19 mu ne alakaNeden 2. Çocuk için bu kadar acele ettiniz yaşınız 19 mu?,böyle durumlar da olan hep büyük olana oluyor en çok ilgiye ihtiyacı olduğu zamanlarda küçükle ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz Doğumdan sonra daha da zor mutlaka aile fertlerinden birinden destek almanız lazım, bir de daha önce şiddet görmüşsünüz ne diyelim ?
19 yaş 2 çocuk için bana göre çok erken geldi size göre normal olabilir ? Alaka derken?Yüksek ihtimalle kazayla hamile kaldı yaşınız 19 mu ne alaka
Dogumdan sonra annemde kalicam zatenevde cok sikiliyor yaz gelseydi gene park fln vakit gecirirdi diye dusnuyorum