Bebegim dibimden ayrilmiyor

Benim oğlum 22 aylık ve kucağımdan inmez.
Her yerde kucağımda, yakınımda olmak ister.
İşiniz çok zor, Allah kolaylık versin.
Hayırlı, kolay doğumlar.

Kızın psikolojisi hiç iyi degil eşiyle 15 yaşında tanıştırılıp 18 yaşında zorla evlendirilmiş eşi kendinden 13 yaş büyük ve akraba aile asla arkasında degil eşi korunuyorum deyip korunmamış

Bunun gecici bir durum olduğunu bilin. Bazı çocuklar bağımsızlığını erken kazanıyor bazıları geç. Sizin sevgi ve ılginize ihtiyacı olduğu için kucak istiyor. Benim de oğlum 15 aylik hala kucak isyer. Ama yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başladı. Kucaginizda almanız zor dediginiz gibi. Ama bolca yere oturup onu Sevin. Sizin sevginizi istiyor. Sakin bağırmayin kizmayin. In artık tepemden demeyin. Hele ki kardes geldiğini hissetmis bile olabilir. Yerde bolca kucaklasin

Yavrucağa acıdım, siz bezmişsiniz daha ona yetemezken çok az ara ile ikinciye hamilesiniz.Şimdi böyleyseniz bebek doğduğunda ne yapacaksınız?Çocuğun şuan daha size çok ihtiyacı varken dışlanmış hissedecek.Bir yardımcı bulmak en mantıklısı belkide
Bunun gecici bir durum olduğunu bilin. Bazı çocuklar bağımsızlığını erken kazanıyor bazıları geç. Sizin sevgi ve ılginize ihtiyacı olduğu için kucak istiyor. Benim de oğlum 15 aylik hala kucak isyer. Ama yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başladı. Kucaginizda almanız zor dediginiz gibi. Ama bolca yere oturup onu Sevin. Sizin sevginizi istiyor. Sakin bağırmayin kizmayin. In artık tepemden demeyin. Hele ki kardes geldiğini hissetmis bile olabilir. Yerde bolca kucaklasin
Anladim sagolun

Zaten bunları göze alarak 2. Bebeği yapmadınız mı?
Apartmanım merdivenliydi hem oğlumu hem bebek arabasını doğurana kadar 3 kat indirip çıkartırdım.
Doğuma gideceğim gün Doğum sancılarım olmasına rağmen oğlumu parkta oynatmak için parka götürdüm, Doğumdan sonra ilgilenemem oğluma haksızlık olmasın diye o gün onla çok güzel vakit geçirdim. ( oğlum 22 aylıktı yani daha bebek)

Kızım doğdu oğlum hala ilgi ve kucak bekliyor. Kızımı kanguruya alıp oğlumu sırtıma çıkartıp parka götürmeye evde vakit geçirmeye devam ettik. Siz artık 2 bebek taşıyacaksınız buna alışsanız iyi edersiniz.

Oğlum şimdi 3,5 kızım 19 aylık arada hala ikisini kucağımda taşıtım annelik demek Herkül lük demek miş:KK70:

ikisi de aradan çıksın zihniyeti bu. evde topyekün delirmeceler.. çok gereksiz bir özveri anlayışı/gösterisi..
İyi de bu özveri değil ki. Tam tersi bencillik. İkisi bir arada çıksın da sonra rahat edeyim diye iki çocuktan da yarim kalıyor. Kadın vücudunun hem emzirmeye hem de hamilelige yetmesi mümkün değil zaten. Üstüne bir de ilk çocukla tam fiziksel aktivite yapman gereken dönemde karnın burnunda oluyorsun. Resmen ziyanlik. Konu sahibi anladığım kadarıyla istemeden hamile kalmış. Kadınlarımızın bu konuda eğitilmeleri şart . Cehalet yüzünden hep bunlar. Mesela hala süt korur efsanesine inanalar var.

Olan olmuş kız şiddet görüyormuş sahip çıkanı da yok döven adam zorla beraberde olur tek kuruş parada bırakmaz evine bundan sonrası için öneriler verilse daha iyi olur bencede ben ilk mesajım için pişman oldum yaşını ve yaşadığı şiddeti ögrenince
Malesef Oluyo. Doven adam zorla beraber de oluyo. Konu sahibi benim ogullarimin yas farki da senin gibi ama sukurler olsun dogdu melegim 4aylik oldu bile.) Ha zor mu? Tek basina yetmek gercekten cok zor bazen cildircak duzeye geliyorum bagiriyorum ama hemen geciyo,,, evlat cok sey demek Allah 2sine de analik yapma gucunu veriyo.. Babalari mi? Yapti, koydu gecti bi kenara . Olsun analik bambaska.

Malesef Oluyo. Doven adam zorla beraber de oluyo. Konu sahibi benim ogullarimin yas farki da senin gibi ama sukurler olsun dogdu melegim 4aylik oldu bile.) Ha zor mu? Tek basina yetmek gercekten cok zor bazen cildircak duzeye geliyorum bagiriyorum ama hemen geciyo,,, evlat cok sey demek Allah 2sine de analik yapma gucunu veriyo.. Babalari mi? Yapti, koydu gecti bi kenara . Olsun analik bambaska.
Anlamadım

Neden 2. Çocuk için bu kadar acele ettiniz yaşınız 19 mu?,böyle durumlar da olan hep büyük olana oluyor en çok ilgiye ihtiyacı olduğu zamanlarda küçükle ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz Doğumdan sonra daha da zor mutlaka aile fertlerinden birinden destek almanız lazım, bir de daha önce şiddet görmüşsünüz ne diyelim ?
Yüksek ihtimalle kazayla hamile kaldı yaşınız 19 mu ne alaka

Allah yardımcınız olsun senin,oğlunun ve yeni yavrunun. Allah size güc kalanlara da vicdan versin size yardımcı olsunlar ozellikle eşiniz. lütfen hap kullanın başka birşey zaten eşinizin haberi olmadan yapılmaz.

Dogumdan sonra annemde kalicam zatenevde cok sikiliyor yaz gelseydi gene park fln vakit gecirirdi diye dusnuyorum

Bu iyi birşey olacaktır hem senin hem de 2 çocuğun için.
Ben de 2 çocuk sahibiyim, ikisi de erkek.
İkinciler daha kolay oluyor gerçekten, çünkü önünde örnek var.
Daha rahat vakit geçiriyor kendi kendine, kucak bağımlısı olmıuyor.
Ancak şunu unutmayın ki her ikisinin de size ihtiyacı var, o biraz zor oluyor.
Biri ile ilgilenirken o an, misal altını alırken, diğeri inanılmaz derecede anlamsız yere ilgi bekleyebiliyor.
İnsan bunalıyor bir noktada ama sabırlı ve her ikisinin de ihtiyaçlarını gidermeye çalışarak ilerlemek gerekiyor.

Back
X