Bebeğim diş çıkardı ama...

hacininannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2024
274
169
23
9 aylık bebeğim var diş çıkarma dönemindeyiz ateşi çok yüksek ilaç kabul etmiyor doktoru bol bol su tüketsin dedi ama günlük bir yemek kaşığı bile su içmiyor ne yapabilirim bilgisi olanlar lütfen bana yardım edebilir mi

En düşük 39 oluyor bi türlü düşmüyor banyoya bırakmıyo mama yemiyor sürekli ağlıyor ilaç kabul etmiyor su içiremiyorum

Dış ateşi çok yüksek olmaz . En fazla 37 lerde hadi 38 diyelim olur. Bence bir doktora daha goturun.
Ne ile su veriyorsunuz.? Mesela ben7 aylikdan itibaren pipetli suluklarla veriyordum çok hoşuna gidiyordu hala öyle su icmeyi seviyor ondan .yada kendi tutabilen alıştırma bardakları da olabilir.denemediyseniz .yada bardakdan da deneyebilirsiniz.

Dış ateşi çok yüksek olmaz . En fazla 37 lerde hadi 38 diyelim olur. Bence bir doktora daha goturun.
Ne ile su veriyorsunuz.? Mesela ben7 aylikdan itibaren pipetli suluklarla veriyordum çok hoşuna gidiyordu hala öyle su icmeyi seviyor ondan .yada kendi tutabilen alıştırma bardakları da olabilir.denemediyseniz .yada bardakdan da deneyebilirsiniz.
Biberon suluk kabul etmiyor su olduğunu anladığı an tükürüyor bardakla bi iki damla ancak içiyor su tadı aldımı bi daha ağzını açmıyor bile

Back
X