Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ateşi çok yüksek derken ne kadar mesela? diş zamanı en fazla 38.5 falan olur demişti bizim doktor
çok geçmiş olsun. Diş dışında bir durum olabilir. Bence başka doktora da götürün.En düşük 39 oluyor bi türlü düşmüyor banyoya bırakmıyo mama yemiyor sürekli ağlıyor ilaç kabul etmiyor su içiremiyorum
Aynı anda 4 dişi çıktı doktor sebebini buna bağlıyorçok geçmiş olsun. Diş dışında bir durum olabilir. Bence başka doktora da götürün.
Çok teşekkür edrerim tavsiyeniz üzerine bugün başka bi doktora götürdüm enfeksiyon kapmış çocuğum39-40 derece dis atesi olmaz. Baska bir doktora daha goturun.
Cok gecmis olsun insallah hemencecik toparlar. Bazi doktorlar nasil bu kadar rahat oluyor anlamiyorumÇok teşekkür edrerim tavsiyeniz üzerine bugün başka bi doktora götürdüm enfeksiyon kapmış çocuğumhemen antibiyotik başladık
Biberon suluk kabul etmiyor su olduğunu anladığı an tükürüyor bardakla bi iki damla ancak içiyor su tadı aldımı bi daha ağzını açmıyor bileDış ateşi çok yüksek olmaz . En fazla 37 lerde hadi 38 diyelim olur. Bence bir doktora daha goturun.
Ne ile su veriyorsunuz.? Mesela ben7 aylikdan itibaren pipetli suluklarla veriyordum çok hoşuna gidiyordu hala öyle su icmeyi seviyor ondan .yada kendi tutabilen alıştırma bardakları da olabilir.denemediyseniz .yada bardakdan da deneyebilirsiniz.