Bebegim dönmüyor

bsr536

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
501
78
28
29
Merhabalar 33 haftalık dogam düzeltilmiş 5 aylık erkek bebegim henüz sga sola yuvarlanmıyor dümdüz yatıyor elleriyle ıynuyor nesnelere de tam uzanmıyor tedirgin korkuyorum basına gelen varmı

Endişe etmeyin, her bebeğin gelişimi farklıdır, kimi 3-4 aylıkken dönmeye başlar kimi 6-7 aylıkken, bazısı yaşına girmeden yürür bazısı yaşını emekleyerek geçirir, başka bebeklerle kıyaslamayın ve gelişimini gözlemleyin, tedirginseniz doktorunuzla görüşün oğlunuzu sağlıkla büyütün

Tarkandan dööön bebeğim dön çaresiz başıım açarsanız biiznillah döner hjdjdjd çok normal birazcık erken doğmuş ve yaşıtlarına yetişmeye çalışıyor, kızım 38+3 te doğdu ama heeeeer şeyi geriden gelir her şeyi. Yürümesi emeklemesi dönmesi oturması konuşması hep geriden geliyo o da öyle bi bebito diyip takmıyorum

benim oğlum 6.ayında dönmeye başladı birden bire. stres yapmayın.

henüz erken değil mi zaten

Hahahha ıslakk kekkk beni güldürdün ben yeni bir anneyim ve bebeklerim ikiz birinin gelişimi önden önden gidiyor kız olanın oglum ise daha geriden ve bu yüzden cokkk tedirginnoluyorum ailem uzakta ve onlarda beni rahatlatacak seyler demiyor korkuyorum

Merhabalar 33 haftalık dogam düzeltilmiş 5 aylık erkek bebegim henüz sga sola yuvarlanmıyor dümdüz yatıyor elleriyle ıynuyor nesnelere de tam uzanmıyor tedirgin korkuyorum basına gelen varmı
Düzeltilmiş 6 aydan sonra çok hızlı değişimler oluyor. 31 haftalık doğan ikizlerim düzeltilmiş 6 aydan sonra ınanılamayacak hızda ilerleme kaydettiler. Tedirgin olma lütfen herşey yolunda gidecek inşallah. Allahım bütün miniklerimize sağlıklı uzun ömürler versin

Ayy hadi insalllaaaaahhh

Reactions: dhn
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…