Bebegim doymuyo mu acaba.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kizlar bebegm 2700 dogmustu sadece emzriyorum ilk ay giysisiyle 4800 geldi hemsire 4500 dedi suan 2 aylik gene giysisiyle 5200 geldi. ilk aya gore az almis genede cok sukur ama son zamanlarda gunduz nerdeyse hic uymuyo huzuursuz agliyo bunun icin soruyorum doymuyo olabilir mi (( sutum var doyurucu olmasi icin napmaliyimmm

doktor kilo alımına göre sanırım doyup doymadığını söylüyor.
belki de gazı vardır ve bu yüzden ağlıyordur annesi, doktorunuz ne diyor bu konuda?

Kilosu gayet normal. Ağlamanın türlü türlü nedenleri var. Gazı olabilir mesela ya da daha çok emmek isriyorsa emzir, süre tutma. Çenesi kuvvetlendi ve iyi emebiliyorsa ilk 15 dk %80 doymuş oluyor zaten. Ama emmek sadece doymak için değil. bağ kuruyor kendini güvende hissetmek istiyor. Ağrısına iyi geliyor vs.
Gaz sorunu varsa yediklerine dikkat et. Rezene çayı iç hem süt yapar hem gazı giderir.

Sanirim gazi var aksam hep belirli saatlerde cok agliyor. Ama 2 gundur eskiye gore daha iyi uyuyo ve aglamasi azaldi, bide mesela uykudan kalkinca iyi emiyor ac oluncada emiyo sonrasinda kucak istiyo biraz gezindiriyorum biraz gecince kucagimdan memeye dogru yatirinca cok agliyor memeyi zorla agzina veriyorum oyle susuyor, kucaga alisti bu yuzden mi acaba, yada doydugu icin mi. Bide emmek istemesede omzumu kolunu ,elini emiyo.. bazende cokelek gibi kusuyo

doktor kilo alımına göre sanırım doyup doymadığını söylüyor.
belki de gazı vardır ve bu yüzden ağlıyordur annesi, doktorunuz ne diyor bu konuda?
Evet olabilir ilk ayda agliyordu cok canim, doktorda normal dedi doymuyodur vs hicbisey demedi ama benim kafama takildi. Acikcasi ilk ay benim beslenmem cok guzeldi , ama ben artik eskisi gibi duzenli beslenemiyorum pek

akşam belli saatlerde gelen krizler kolik demek oluyor canım ben de çok çektim. ama geçici bir dönem bu. öyle sakinleştir kendini..
kriz anlarında sen de çok geriliyorsundur annenden, eşinden, varsa kardeşinden arkadaşından biraz yardım iste..
telefona yüklenen müzik uygulaması gibi uygulamalar var. bebeği rahatlatan sesler var içinde. beyaz gürültü deniyor araştırabilirsin.
dediğim gibi geçici bir dönem umarım çabucacık atlatırsınız..

Omuzda gezmeyi sevmesi gazına iyi geldiği için. Kusma ara sıra olabilir. Geğirince de bi miktar süt kesiği gelebilir. Hafif masajla, omzunuzda hafif dizlerinizi kırarak sallamanız iyi gelir. Emme güdüsü bebekler için çok önemli. Dediğim gibi rahatlamak için de emiyorlar. Emzik de deneyebilirsiniz eğer sürekli meme istemesi sizi yıpratmaya başlarsa.

canim bi rahatsizligi vardir fazi vardir kendi yediklerine de dikkat etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…