bebeğim durmuyor

tugbacetinkol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
12
3
30
38 günlük kız bebeğim var ve sürekli emmek istiyor. Emmediği zamanlarda da hiç durmuyor devamlı ağlıyor, kucakta durmak istiyor. Gündüz uykusu hiç yok zaten. Napabilirim deneyimi olanlar bi çözüm lütfen.

Kolik olabilir. Saç kurutma makinası ile uyutmayı deneyin. Bir yakınımnda bebeği böyleydi öyle uyudu, zqmanla düzelir inşallah.

Kolik olabilir. Saç kurutma makinası ile uyutmayı deneyin. Bir yakınımnda bebeği böyleydi öyle uyudu, zqmanla düzelir inşallah.
nette okumuştum bener öyle yapıyorum :) saç kurutma makinasının sesini duyunca sakinleşiyo :) bu kolik durumu ne zaman geçiyo bi bilginiz var mi acaba ?

nette okumuştum bener öyle yapıyorum :) saç kurutma makinasının sesini duyunca sakinleşiyo :) bu kolik durumu ne zaman geçiyo bi bilginiz var mi acaba ?
3 aydan sonra rahatlıyorlar aslında ama uzunda sürebilir aman korkutmim. Benim tanıdığım bebek sakinleşti 3aydan sonra bu günlerde geçecek. Sonra başka dertlerin başlar ek gıda, yürümedi, konuşmadı, gülmedi

3 aydan sonra rahatlıyorlar aslında ama uzunda sürebilir aman korkutmim. Benim tanıdığım bebek sakinleşti 3aydan sonra bu günlerde geçecek. Sonra başka dertlerin başlar ek gıda, yürümedi, konuşmadı, gülmedi
anladım inşallah geçer. Ağlama sorunumuz geçsin de diğerlerini atlatırız bi şekilde Allah'ın izniyle. Teşekkür ederim size de Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)

• Beğen
Reactions: ZOE
X