Bebeğim düşerse düşsünmüş.

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
42
Kızlar, 10 haftalık hamileyim.Dün kanamam olunca annemin ilk tepkisi " Düşerse düşsün" demek oldu.O yüzden doktora sen değil de ablam gelsin o daha sakin dedim.Çalışıyorum.1 çocuk neyinize yetmedi deyip duruyordu. Bu gün sabrım taştı.Evde eşim yoktu.Öğlen 1 de gelmiş bana.Arkadaşı ile köfte yemiş hadi balkonu yıkayın diyor Şaka gibi değil mi? Ben de zaten hassasim.Sen neden düşerse düşsün dedim.O da herkes der yine olur.Çok bedduacı .Yengemin 4. Çocuğu olacak diye "İnşallah düşer" demiş ve düştü gerçekten.Bana da mi öyle dua ettin dedim.O Ortalığı ayağa kaldırdı.Abime şikayet etti beni.Ben de çok kizdim.İpleri kopardim

bunu diyen kim anlamadım annenin derken? kayınvalide mi öz anne mio_O

Annenin ruh sağlığı hiç iyi görünmüyor. Bir insan nasıl böyle şeyler diyebilir öz torunları için?

Annen dahi olsa başkalasının dediklerini böyle önemsememeye çalış. Demesi kolay elbette ama umursamamaya çalış. Hiç kimsenin bedduasıyla da olacak şeyler değil onlar, yalnız o beddualar bir gün sahibine dönebilir.

Duymayın söylediklerini mümkün olduğunca görüşmeyin

Bebek için de doktora gidin ilaç verir belki yatın dinlenin ve internette araştırma yapıp kendinizi daha da sıkmayın

Siz kaç kardeşsiniz?

Yengenizin 4. çocuğu niye oluyor? 1-2 nelerine yetmiyor.

Size de 1 yetmedi mi demesinde haklı olabilir anneniz. Belki de artık bebek ve çocuk görmekten bıktı kadın.

Çok çocuklu ailelerde genelde çocuklar mutsuz oluyor. 1 veya en fazla 2 her zaman iyidir.

Bir anne böyle bir şey dememeli... Bir meleğe ölsün demek niye anlayamadım.o_O

Kızlar, 10 haftalık hamileyim.Dün kanamam olunca annemin ilk tepkisi " Düşerse düşsün" demek oldu.O yüzden doktora sen değil de ablam gelsin o daha sakin dedim.Çalışıyorum.1 çocuk neyinize yetmedi deyip duruyordu. Bu gün sabrım taştı.Evde eşim yoktu.Öğlen 1 de gelmiş bana.Arkadaşı ile köfte yemiş hadi balkonu yıkayın diyor Şaka gibi değil mi? Ben de zaten hassasim.Sen neden düşerse düşsün dedim.O da herkes der yine olur.Çok bedduacı .Yengemin 4. Çocuğu olacak diye "İnşallah düşer" demiş ve düştü gerçekten.Bana da mi öyle dua ettin dedim.O Ortalığı ayağa kaldırdı.Abime şikayet etti beni.Ben de çok kizdim.İpleri kopardim

canım bence bin de kötü olsa o senin annen, kırma onu üzerine gitme.
allah anne babanıza öf bile demeyin diyor.
bu aralar belki psikolojisi bozuktur? öyle bir durumu var?
bazen insanın psikolojisi bozukken ne dediğini bilmiyor, kendinde bile olmuyor bazen.
seni o doğurdu bu yaşına seni o getirdi...
annenin yaptıkları doğru demiyorum bu ayrı ama...

annen çıldırmış çoluk çocuktan.
sen hamileliğin süresinde uzak dur biraz bence

X