ilk sàyfadan báslayip sonuna kadar okudum,hicbir yorumu,yaziyi atlamadan.Cok sẺrt elestiriler vảr,cunku zâmaninda bósan ya da bu adam akillanmaz die cok yorum yapan ảrkadaslar olmus,ha benim fikrime gelince 1 sêne de bence degismez bu adam cunku íisn icinde aldatma,siddet ne ảrasaniz vảr,késke 3.olmasaydi,hẻrkesin kizdigi da bu..BỦraya kadar anladim da,ảrkadasim Allah sÂNa vicdan vẻrsin,sen bu cümleyi nasil kủrdun
"bizzat bilerek isteyerek böle bi ortama getirip sonrada vay efendim eşim düşsün istiyo beni itiyo dersen benimde sana diycem şey iyi oluyo olur!!!!!"
SẺrt elestiriler,kinamalar,dalga gêcnler olmus da senin yazdigin yorumu ben hảyretler icinde kanim donarak okudum,bỉ de ne göreyim ísminin altinda göbüsümde bebis vảr demissin,yani sen de hamilesin,bu kadincagizin kocasi onu itmis,icinde másum kucuk bỉr can ve sen oh olmus,iyi olmus,iyi oluo diyorsun.
ÍNsallah bu sözlerin yüce Allahin gücüne gitmez de sag salim alirsin bebegini kucagina,ÂMa Allah icine vicdan ve mẺrhamet koysun son sözüm bu !!!!