- Konu Sahibi VuslataDair
anliyorum arkadaslar hepinizin evliligi dortdortluk hepinizin mukemmel hayati var hicbiriniz zerre hata yapmadiniz yapmiyorsunuz sifir hata ile yasiyorsunuz bu dunyada tek suclu var o da benim degil mi? ben isteyerek hamile kaldim evet bunun hata oldugunu sanmiyorum tamam durumu dahada zorlastirdi ama gidip bebegimi aldiracak degilim sizlerden gercek anlamda fikir ve destek istemistim benim ne yasadigimi yakin cevremden kimse bilmiyor cunku bu insan o kadar ''el iyisi'' bir profil cizer ki yemin ederim anlatsam bana inanmaz iftira ediyorum sanarlar ben herseyi allaha birakiyorum herseyi goren ve bilen rabbime. benim bir hatam olduysa sevmek guvenmek evliligimi yavrularim icinde olsa ayakta tutmaya calismakti suan dunyada en cok istedigim sey bosanmak ama soyler misiniz ne yapacak nereye gidecek cocuklarima nasil bakacagim? hickimseye muhtac olmak istemiyorum gidip siginacagim bana kapisini acacak kimse yok siz bunun ne demek oldugunu biliyor musunuz? ben tum bu yasananlari hak etmek icin ne yapmis olabilirim tekrar soyluyorum umarim siz yasamazsiniz.....
isteyerek hamile kaldım diyosun sonrada en çok istediğim şey boşanmak diyosun boşanmak istediğin adamdan çocuk yapmayı nasıl bir mantık düzenine oturttun ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum, bi açıklarmısın