Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Selam kizlar. Bebegim az once dustu. 9 aylik. Babasiyla yatagin uzerindeydi. Mutfakta ona yemek getirecektim. Gum diye bir ses geldi ardindan onun aglamasi( yatagin yerle mesafesi 50cm yerler hali. Esim yerdeykene arka arka yatiyodu dedi. Vucudunda birsey yok. Agladi 3-4 dk sonra sustu. Guldu Falan. Kusmadi, gozlerinde kaymada yok. Kafasinda birsey yok Gibi. Genel Hali normaldeki Gibi. Sizce doktora gitmek sartmi.
haraketlerini takip et canım uyutma bide benim kızımda 40 gnlkken 4 aylıkken düştü dünya başıma yıkılmıştı ben daha kötü durumdaydım 40 gnlkken götürdüğümüzde doktor bebeklerin başının esnek olduğunu bişey olmıyacağını haraketlerini kontrol etmemizi soylemişti bebişimin keyfi çok rahattı ama 4 aylıkken götürmedim haraketlerini kontrol ettim sürekli melekler yavrularımızı koruyo çok geçmiş olsun ama benim psikolojim kendine gelemedi kaç ay
bıngıldakları açık olduğu için genelde düşmelere kötü komplikasyon göstermiyorlar ama net üzerinden yorumlarla olmaz çok içinize sinmiyorsa doktora götürmenizde tabiki yarar var...Geçmiş olsun
Ben Sydney deyim. Burda simdi gece Saat 8.49 suan. Dolayisiyla doktor mesai saatini gecti. Hastaneye goturmem lazim. Suan kuzim uyuyor. Bu saatlerde normaldeki uyku saati. Nefesini kontrol ediyorum surekli. Insaallah birsey olmaz. Cevap verdiginiz icin tesekkurler hastaneye gitsekmi?
benim kızımda 1 yaşına girdiği günün ertesi günü düşmüştü yataktan hemde tepe üstü..ve bazalı yataktan..düşünün 1 mt.den fazla sanırım ve yerde halı yoktu direkt parkeye düştü..o gün takip ettik kafası morardı biraz,şişti,biraz ağladı o sustu ama ben saatlerce ağlamıştım ben yanındaydım ve düşerkende tutamadım o anla ilgili bi hatırladığım havadaki minicik ayakları bide o düştüğü andaki ses ömrümce de unutamam heralde..bir kaçgün sonra normal dr.kontr.vardı o zaman sordum dr.a. oda dediki siz aynı yerden aynı şekilde düşseniz zarar görürsünüz ama bebeklerin ve küçük çocukların henüz kemikleri bizimkiler kadar sert ve dolu değil..ister tanrı deyin ister doğa onları doğada koruyan bir sistem var mr falan çektirme işi ise tamamen aileleri rahatlatmak için yapılan şeyler çok panik yapmayın takip edin kusma gözde kayma bilinç kaybı olursa derhal getirin dedi. anladığım kadarıyla sizin bebişinde keyfi yerinde:) buz koymaya izin vermiyolarda zeytinyağı sürebilirsiniz morarmasın diye..yürümeye başlayınca asıl düşmeler başlıyo :)
Uyku saati oldugu icin her zaman ki Gibi uyuttum rutini Bozulmasin diye. Nefesi Falan normal. 4 Saat gecti birazdan emzircem. Zaten yatmadan mamasini da yedi. Ah kuzum o nasil bir paaat sesiydi. Dunyam durdu sanki. Esim yanindaydi da ona guvendim. Yokes birakmasdim. Gerci ALLAH beterinden saklasin olacagi varmis.
Çok geçmiş olsun.inşallah hiçbirşeyi yoktur...
herşey normal görünüyor ama sanırım sen rahat edemiyorsun bence sabaha kadar uykusuz kalacağına acil'e götürün derim.En azından içiniz rahatlar,aklınızda soru işareti kalmaz...
arkadaşım geçmiş olsun. bebeğinin en az 8 saat hiç uyumaması lazım yaşı itibariyle uyanık tutmak zor ama doktorlarda bunu yapmanı isteyecekler uyuyorsa hemen uyandır.
canım sende olsan yanında düşebilirdi eşine kızma :) bir anlık bişey..ben yanındaydım kızımın işte..aniden döndü ve pat yerde..çok meraklanma derim ben..ama takibi de elden bırakma..
Hersey iyi gidiyor. 12 Saat gecti. Uyandi gece 4.30 da Emmek icin 1 Saat sonra tekrar uyudu. Dua edin benim bebegim icin de lutfen. ALLAH hepimizin bebeklerini korusun. Amin.
merhabalar. benim 3 aylık kızımın düşüş hikayesi dün oldu hem de ne düşüş. beşiklerin alt açma ünitesinden yaklaşık 1 mt yükseklikten sert zemine düştü. ve de beşiğin yanında emzirme sandalyem vardı. düşüşü gözümün önünden gitmiyor. önce ağlamadı herhalde öldü sandım. sonra sarsınca ağlamaya başladı. eşimi aradım acile gittik. tomogrofi, röntgen ve kan tahlili alındı. 6 saat müşade altında kaldık ve 24 saat içinde 2 saatten fazla uyumasına izin vermedik. çok şükür hiç bir problem görülmüyor. 24 saat biraz önce doldu. yarın son kontrol için beyin cerrah görmek istedi.
anlayacağınız bayağı tehlikeli bir düşme oldu. kızım çoktan unutmuş olabilir ama ben ömrümce unutamıcam düşmesini. ne deyim allah beterinden saklasın.
acaba diyorum herşey normal olmasına rağmen ileride beyin ile ilgili bir problem olabilir mi
kızım dün koltuktan düştü, ağlama sesiyle bi baktım yerde yüzüstü yatıyo, kucağıma alınca sustu hemen sonrada gülmeye başladı. nasıl düştü anlamadım, bi daha hayatta yüksek yere koymam