Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
On bir aylık bebeğim kayoladan düştü çok ağlamadı.Kendimi çok suçluyorum daha çok önlem almalıydım diye.Ya bir zarar gördüyse diye çok korkuyorum.Düşüren var mı acaba
On bir aylık bebeğim kayoladan düştü çok ağlamadı.Kendimi çok suçluyorum daha çok önlem almalıydım diye.Ya bir zarar gördüyse diye çok korkuyorum.Düşüren var mı acaba
Düşürmeyen anne var mı acaba diye sorsanız daha doğru olurtakip edin,kusma,gözlerde kayma veya uyku hali olursa doktora gidin,iki saat uyutmayin,bişey olmamıştır korkmayin
Düşmeyen var mı acabaah canım ne kadar önlemler aldım ama maalesef farklı zamanlarda 2 kere düştü uyumasına izin verme burnu ya da kullaklarından herhangi birşey gelecek mi dikkat ol yeterli
Düşmeyen var mı acabaah canım ne kadar önlemler aldım ama maalesef farklı zamanlarda 2 kere düştü uyumasına izin verme burnu ya da kullaklarından herhangi birşey gelecek mi dikkat ol yeterli
Malesef cogu kisinin basina geliyor, ama o an hayal gibi geliyor nasil oldu diye kendime ben de cok kizmistim. Simdi yer yatagi yaptim orada yatiyoruz besiginde uyumadigi zamanlarda. Kusma, sersemlik, olagandisi uyku hali yoksa takip etmek yeterli olur demisti doktorum bana
benım de cekyat koltuklardan nasıl yuvarlandı dustu anlamadım bile basındaydım üstelik. sanıyelık bısı. aklım cıktı direk doktora goturmustumdr kollarını kaldırdı ındırdı gozlerını kontrol etti. bas ve karnına rontgenle bakmıslardı. bişi yok dedi. her ıhtımale karsı 2 3 saat uyumasına engel olun dedı gonderdı. .bısı olcak gıbı oldugunda zaten cocuk aglayamaz bayılırmıs ya da kusarmıs bişilerin kotu gıttıgını anlarmıssın bilinci kaybolurmus allah korusun kuzucuklarımızı.:) cıdden gozunu ayırmadan aylarca dursan oyle 1 sanıyelık goz kırpma anını kollamıscasına dusuyo resmen