BEBEĞİM DÜŞTÜ

busenur86543

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
5
1
1
22
MERHABA KIZLAR 20 GÜNLÜK BEBEĞİM PUSETİNDEN DÜŞTÜ NASIL OLDU ANLAMADIM Bİ ANDA OLDU 😥 BU DURUMU YAŞAYAN VARSA BENİ AYDINLATIN NOLUR COK KORKUYORUM BINGILDAKTA VE KAFADA ŞİŞLİK YOK GÖZ BEBEKLERİ NORMAL VÜCUDUNDA SİSME MORARMA YOK KUSMASI YOK AĞLAMASI YOK

Başını çarptığını düşünüyorsanız hastaneye gidin - ne kadar yüksekten düştü ?

Saatler günler sonra bile belirti verebilir evham yapmayın her insanında başına gelebilir

35-40 cm kadar 7 buçukta düşmüştü şimdi karnını doyurdum uyumak üzere
Takip edin emmesini uyku süresi saatini gözlerini kusma titreme gibi . Sert bir zemine düştüyse yukseklıgınde bi önemi yok direk doktora götürün kafa yapısı çok taze

Emme gücü normal ve bebek huzursuz değilse uykusundan ara ara uyandırıp emme gücünü kontrol edin . Ten renginde sararma falan takip edin çok derin uyku sezerseniz doktora gidin

Takip edin emmesini uyku süresi saatini gözlerini kusma titreme gibi . Sert bir zemine düştüyse yukseklıgınde bi önemi yok direk doktora götürün kafa yapısı çok taze

Emme gücü normal ve bebek huzursuz değilse uykusundan ara ara uyandırıp emme gücünü kontrol edin . Ten renginde sararma falan takip edin çok derin uyku sezerseniz doktora gidin
Çok şükür hicbiseyi yok şuan yarım saat oldu uyudu uyandırdım emmesi falan güzel

geçmiş olsun isterseniz sağlık ocağı yakınsa götürüp bir gösterin ne olur olmaz 2 çocukla hastaneye gitmek zor olacaksa
bir doktora baksın içiniz rahat etsin
En yakın sağlık ocağına götürsem bakarlar mı düştükten sonra Anlı'nı vurdu çünkü kafasını diriyemediği için

En yakın sağlık ocağına götürsem bakarlar mı düştükten sonra Anlı'nı vurdu çünkü kafasını diriyemediği için
Götürün eğer hastaneye gidemiyorsanız hemşire odasına girip iletin onlar doktorunun yanına yönlendirirler doktor zaten kontrol eder yönlendirme yapar doktor gözüyle oda baksın sizin de içiniz rahat olsun düşme gibi durumlarda uyutmuyorlar aklınız da olsun çok geçmiş olsun tekrardan

Back
X