bebegim düştü

almina_canimkizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
69
0
36
Bursa
slm kızlar benım 10aylık bebegım var parkede yurumeye calısırken elimden kaydı ve düştü kafası kapının kenarına carptı baya agladıktan sonra sustu dustugu yer kızarmıstı hemen buz tuttum sısmemesı ıcın suan kızarıklık gıttı normal yasantısına gerı dondu sızce onemlı bısey olmusmudur

gecmiş olsun,telaş etme sanırım cok ciddi bir sekilde dusmemis cok sukur
oncelikle buz tutmamanı oneririm,normalde bize iyi gelebilir ama bebek kafası bu,incecik kemikleri daha cok soguk da zarar verebilir,cok da bilgim yok ama ben olsam buz uygulamazdım
bebegini gozlemle bu gece,azcık uykusuz kalacaksın ama muhim olan onun iyi olması
aşırı uyku,kusma vs varsa hic vakit kaybetmen doktora goturmelisin ama ben buların olacagını sanmıyorum
inşallah bir seycigi yoktur annesi,tekrar gecmiş olsun!

Geçmiş olsun canım. düşe kalka büyür bebekler ama her düştüğünde biz telaşa kapılırız.
aklında olsun benim kızım buz koymama izin vermiyor ben sudo krem kullanıyorum. kızaran yere bolca sürüyorsun sonra ne morarıyor nede kararıyor. hiçbirşey yok gibi. bir yerden de tereyağı sürün diye duymuştum ama denemedim.

doktorların dediğine göre 1 saat kadar uyutmayıp gözlemlemek gerek. kusma bulantı varmı diye. bir de karnını falan vurduğunda diye biliyorum, burulan ver ezik, içe batık kalırsa işte o zaman telaş et. eğer şişer, kızarır veya kabarırsa birşey yok demektir. kremle ve gözlemle...

Back
X