Bebeğim düşüyor mu ?

haticezng12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
69
17
8
27
6+2 haftalık hamileyim.Arkadaşlar 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu. Dün Doktoruma gittim. Düşük tehlikesi var dedi.Pregestan iğne yaptı dün. Ve fitil verdi. Bugün itibariyle pembemsi kırmızımsı oldu. Ve aynı zamanda adet sancısı gibi sancı çekiyorum hem bel hemde karından. Çok korkuyorum. Ne olacak anlamıyorum?

Doktor böyle bir durum olabileceğini söylemedi mi? Şu şu olursa direkt gel dediği bir durum yok mu? Sanırım ben olsam acile giderdim. Düşüyor mu bilemiyorum ama gitmekte fayda var gibi geldi bana.

Korkutmak istemem ama hemen gidin. Kırmızıya dönmesi acil bir durumdur. Ben duramazdim.

Benim de o dönemlerimde 1-2 damla olarak olmuştu. Doktoru aradığımda ise bana , kanama adet kanaması gibi olursa, eşlik eden bir ağrı olursa, kanamanın şiddeti artarsa o zaman acil bir durumdur demişti

Bence buraya sormakla vakit kaybetmeyip hemen bir acile gidin Allah korusun ciddi bir durum olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…