- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Selamunaleykum hanımlar. Ramazanınız mubarek olsun öncelikle. Kızım altı aylık oldu. Uyku düzeni fena değildi. Hatta istanbula akraba ziyaretine gittik. Orada nereye koysam uyudu, bana hiç sorun çıkarmadı. Orada da ek gıdaya başladım. Ramazan geliyor zorlanmayayım diye. Ama eve döndük kızım uyumuyor. Bir saat uyutmak için uğraşıyorum, yerine koyuyorum, arkamı dönüyorum uyanmış gülüyor. Malum ramazan uykusuzluk deli oluyorum bu hâline. Acaba ek gıdaya geçtiğimiz için sindiremiyor da uyuyamıyor? Beni bilgilendiriseniz sevinirim çünkü uykusuzluktan delirmek üzereyim.
Güncelleme: hanımlar kızıma ek gıdayı biraz abartmışım ama bu durumunun ek gıdayla alakalı olmadığını anladım. Üç gündür sebepsiz yükselen bir ateşi var ama kulak burun boğaz idrar hiç birinde iltihap yok. Salı günü 6. ay aşısını vurulmuştu ama ateşin onunla da ilgisi yok. Ve sürekli ağlıyor, ateşi düşmüyor, sebepsiz yere kasılıyor, sebepsiz yere uykudan sıçrıyor, zaten doğru dürüst de uyumuyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl atlatabiliriz.
Güncelleme: hanımlar kızıma ek gıdayı biraz abartmışım ama bu durumunun ek gıdayla alakalı olmadığını anladım. Üç gündür sebepsiz yükselen bir ateşi var ama kulak burun boğaz idrar hiç birinde iltihap yok. Salı günü 6. ay aşısını vurulmuştu ama ateşin onunla da ilgisi yok. Ve sürekli ağlıyor, ateşi düşmüyor, sebepsiz yere kasılıyor, sebepsiz yere uykudan sıçrıyor, zaten doğru dürüst de uyumuyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl atlatabiliriz.
Son düzenleme: