Bebek Beslenmesi bebegim emdigini surekli cikariyor neden olabilir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
çok az almış gerçekten. . 42 günde 700 gr az.. bence biraz süt arttırıcı bişeyler ye. . Bu kadar emmeye bu kilo az. Emzirdikten sonra biraz uzat, hareket ettirme belki kusmaz. Doktorunu değiştir bence..
cok sey denedim sutum hala ayni cokda az sayilmaz saatlerce emdigi icin birikmiyor..mam hazirliyorum cok acsa biraz iciyor yoksa imkani yok biberonu tutmuyor...bazi arkaslar iki saattr bir emzir yazmislar kucucuk bebek o kadar bekleyrbilir mu

cok sey denedim sutum hala ayni cokda az sayilmaz saatlerce emdigi icin birikmiyor..mam hazirliyorum cok acsa biraz iciyor yoksa imkani yok biberonu tutmuyor...bazi arkaslar iki saattr bir emzir yazmislar kucucuk bebek o kadar bekleyrbilir mu
Mamayı kaşıkla ver bence yada şırıngayla.. 2 saat çok uzun. 1saatte bir ver sırayla göğüslerini. . Birikir o zmn..

Sürekli emek istiyorsa gazı olabilir. Bir de sürekli emmek istemesi memede süt olmadığı hissi yaratmasın. Her emişte yerine yenisi geliyor. Güle güle sağlıcakla büyütün bebişi
Sürekli emmek istiyosa niye gazı olsun ki? Ya da ilgisi nedir tam?

Back
X