K krrsln Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 14 0 16 Antalya 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi krrsln #1 emerken çok sinirli oluyor ağlıyor kıpkırmızı kalıyor neden bilen varmı yardım lütfen
henna83 Guru Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 85 0 286 41 İstanbul 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi krrsln #2 krrsln .!.: emerken çok sinirli oluyor ağlıyor kıpkırmızı kalıyor neden bilen varmı yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Gaz problemi olabilir.Karnını ovalamaya çalış sırt üstü yatırıp eğer ayaklarını karnına doğru çekiyorsa gazı var demektir yani karnı ağrıyor.Bir de sütün ne yoğunmu az mı onu kontrol et süt gelmediği zamanda sinirlenirler.
krrsln .!.: emerken çok sinirli oluyor ağlıyor kıpkırmızı kalıyor neden bilen varmı yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Gaz problemi olabilir.Karnını ovalamaya çalış sırt üstü yatırıp eğer ayaklarını karnına doğru çekiyorsa gazı var demektir yani karnı ağrıyor.Bir de sütün ne yoğunmu az mı onu kontrol et süt gelmediği zamanda sinirlenirler.
K krrsln Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 14 0 16 Antalya 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi krrsln #3 sütüm geliyor konturol ettim karnını ovdum gazını yaptı gaz sancısıymış sağolasın.