Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler deniycem bakalım işe yarayacakmı? Sanırım bu sıkıntıdan olsa gerek emmemiyor yani tutamıyor,yavrum sıkıntı yaşıyor.
benim oğlumda emerken hep ses çıkarıyordu damağı düşmüş dediler yaptım hiç bir işe yaramadı.sonra birgün babannemin yanındada böyle oldu.damak düşmesiyle alakası yok göğüs kısa geliyo tam alamıyor ondan olur dedi.benim göğüs ucum hiç yoktu hala yok.genelde göğüsler doluyken yapıyordu.tam kavrayamadığı için oluyor.kafaya takılcak bişey değil oğlum 4,5 aylık oldu artık olmuyor.
teşekkür ederim ama sorun gögüsü tutamaması yoksa benimkinin ucu var,bebeğim tutma sorunu yaşıyor.O zamanda ağlıyor,aç kalıyor.Sorunu nasıl aşacağmı bilemiyorum çaresizlik çok zor.Emmesi için o kadar çok mücadele ediyorum ki anlatamam,tabii bebeğimde ediyor ama başaramıyor.
benim bebeğimde ilk zamanlar göğüs ucum olmasına rağmen tutamıyordu düzgün emmeyi öğrenemedi sorduk hatta doktora falan 15 20 güne öğrenir dedi ama 2 aylıktı düzgün emmeyi başardığında inşallah senin bebeğin çabuk öğrenebilir emmeyi
Emerken Tak tak ses cikmasinin sebebi kuvvetli cekmesinden kaynaklaniyo.benim iki bucuk aylik kizimda emerken bazen oyle sesler cikiyo o esnadada hava yutuyo.sonrada ver elini kimyonteşekkürler deniycem bakalım işe yarayacakmı? Sanırım bu sıkıntıdan olsa gerek emmemiyor yani tutamıyor,yavrum sıkıntı yaşıyor.