Bebek Beslenmesi Bebeğim emerken damağından ses geliyor...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
10 günlük bebeğim var.Emerken damağından tak tak diye ses geliyor.Çevremdekiler damak düşmesi dediler ama ne yapmam gerekiyor bilemiyorum,acaba böyle sorun yaşayan varmı?

ilk defa duydum google da araştırdım hemen biri aynı şekilde bir problemi bir doktora sormuş ve doktor damak düşmesi diye bişey olmadığını söylemiş birde doktorunuza danışın en iyisi

Canım aynı şeyleri ben yaşadım..Çevremdeki herkes damağı düşmüş dedi..

Bebeğinin üst damağını parmağınla 3 kere hafif hafif kaldır işe yarıyormu bilmiyorum ama ben hap öyle yapmıştım düzelmişti..Tekrar ses gelmeye başlayınca yine yapıyodum bi dene istersen.

teşekkürler deniycem bakalım işe yarayacakmı? Sanırım bu sıkıntıdan olsa gerek emmemiyor yani tutamıyor,yavrum sıkıntı yaşıyor.

teşekkürler deniycem bakalım işe yarayacakmı? Sanırım bu sıkıntıdan olsa gerek emmemiyor yani tutamıyor,yavrum sıkıntı yaşıyor.

Aynen öyle canım göğsünün uç kısmını verme kahverengi olan kısmınla bebeğinin ağzına ver..

Ağzını tam açsa kavrar ama agzına tam almıyor,sadece ucunu alıyor.Onuda tutamıyor hırslanıp ağlıyor,düzelir inş teşekkürler yardımınız için...

benim oğlumda emerken hep ses çıkarıyordu damağı düşmüş dediler yaptım hiç bir işe yaramadı.sonra birgün babannemin yanındada böyle oldu.damak düşmesiyle alakası yok göğüs kısa geliyo tam alamıyor ondan olur dedi.benim göğüs ucum hiç yoktu hala yok.genelde göğüsler doluyken yapıyordu.tam kavrayamadığı için oluyor.kafaya takılcak bişey değil oğlum 4,5 aylık oldu artık olmuyor.

benim oğlumda emerken hep ses çıkarıyordu damağı düşmüş dediler yaptım hiç bir işe yaramadı.sonra birgün babannemin yanındada böyle oldu.damak düşmesiyle alakası yok göğüs kısa geliyo tam alamıyor ondan olur dedi.benim göğüs ucum hiç yoktu hala yok.genelde göğüsler doluyken yapıyordu.tam kavrayamadığı için oluyor.kafaya takılcak bişey değil oğlum 4,5 aylık oldu artık olmuyor.

teşekkür ederim ama sorun gögüsü tutamaması yoksa benimkinin ucu var,bebeğim tutma sorunu yaşıyor.O zamanda ağlıyor,aç kalıyor.Sorunu nasıl aşacağmı bilemiyorum çaresizlik çok zor.Emmesi için o kadar çok mücadele ediyorum ki anlatamam,tabii bebeğimde ediyor ama başaramıyor.

teşekkür ederim ama sorun gögüsü tutamaması yoksa benimkinin ucu var,bebeğim tutma sorunu yaşıyor.O zamanda ağlıyor,aç kalıyor.Sorunu nasıl aşacağmı bilemiyorum çaresizlik çok zor.Emmesi için o kadar çok mücadele ediyorum ki anlatamam,tabii bebeğimde ediyor ama başaramıyor.

benim bebeğimde ilk zamanlar göğüs ucum olmasına rağmen tutamıyordu düzgün emmeyi öğrenemedi sorduk hatta doktora falan 15 20 güne öğrenir dedi ama 2 aylıktı düzgün emmeyi başardığında inşallah senin bebeğin çabuk öğrenebilir emmeyi

benim bebeğimden de geliyor emerken ses ama tak tak diye değil.normal yutma sesi ama çok çıkıyor.normal bence . su içerken bizde olur aynı öyle

benim bebeğimde ilk zamanlar göğüs ucum olmasına rağmen tutamıyordu düzgün emmeyi öğrenemedi sorduk hatta doktora falan 15 20 güne öğrenir dedi ama 2 aylıktı düzgün emmeyi başardığında inşallah senin bebeğin çabuk öğrenebilir emmeyi

inş canım sagol 2 ayda uzun bir zaman ara ara sagıp veriyorum,bugün dr götürcem bakalım ne diyecek.

kızım 1 aylık emerken tak tak dıye ses gelıyor damanı cekmeyı denedımde damanın şiştini gordum. damak cekmesı dıye bırsey var mı?varsa işe yarıyormu.bilgisi olan var mı?

Emerken Tak tak ses cikmasinin sebebi kuvvetli cekmesinden kaynaklaniyo.benim iki bucuk aylik kizimda emerken bazen oyle sesler cikiyo o esnadada hava yutuyo.sonrada ver elini kimyon

Back
X