Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hanımlar merhaba bebeğim 26 günlük emerken inleme gibi ıkınır gibi ses çıkarıyo sanki nefes alamıyomuşta o sesi çıkarınca topluyomuş nefesini gibi neden olur acaba doktora götürmelimiyim ilk bebeğim her şeyinden korkuyorum şimdiden teşekkrler
Hanımlar merhaba bebeğim 26 günlük emerken inleme gibi ıkınır gibi ses çıkarıyo sanki nefes alamıyomuşta o sesi çıkarınca topluyomuş nefesini gibi neden olur acaba doktora götürmelimiyim ilk bebeğim her şeyinden korkuyorum şimdiden teşekkrler
Ayni durumdayim ozellikle sag gogsumdeyken. Sag göğsü hala reddiyor. Zor zorlanıyor ve hirilhiril sesler çıkarıyo. Az sut geliyor belki ondandır diyorum. 53 günlük oldu hala ayni
Burun tıkalı olabilir, yada mıdede gaz bırıkmesi hafif eğimli emzirin isterseniz
Merhaba arkadaslar bnm 20 gunluk kizim var ve iki uc gindur cok huysuz ve surekli emmek.istiyor kucagmdan inince agliyo
Bu konuda bana yardimci olabilecek arkadslar lutfen bilgilerinizi paylasin benmle.ilk.bebegim ve kizim agladigi zaman elim ayagim birbirine giriyo
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bnm 20 gunluk kizim var ve iki uc gindur cok huysuz ve surekli emmek.istiyor kucagmdan inince agliyo
Gazı vardır canım o zamanlar memeyi alır ama hırsla emmeye çalısirlar sakince gazını çikartma calis
Ayni durumdayim ozellikle sag gogsumdeyken. Sag göğsü hala reddiyor. Zor zorlanıyor ve hirilhiril sesler çıkarıyo. Az sut geliyor belki ondandır diyorum. 53 günlük oldu hala ayni
Benim hep sağ göğsümü emiuo diğerinin ucu olmadığından tutturamadık. İnşallah önemli değildr dr kontrolnde sorcam
Burun tıkalı olabilir, yada mıdede gaz bırıkmesi hafif eğimli emzirin isterseniz
Evet bazen burnu tıkalı oluyo ama tıkslı olmadığındada yapıyo. Süt genzine gidince rahat nefes alamıyo ondanmı yapıyo acaba diyorm
Gaz sorunu cok fazla bebegmde doktora basvurduk gaz damlasi verdi ama cok da ise yaramadi gazi cikmadgi zmn surekli emmek istiyo kucagmdan inmek istemiyo kizim agladgi zamn bazen bende aglamaya başlıyor um
Gaz sorunu cok fazla bebegmde doktora basvurduk gaz damlasi verdi ama cok da ise yaramadi gazi cikmadgi zmn surekli emmek istiyo kucagmdan inmek istemiyo kizim agladgi zamn bazen bende aglamaya başlıyor um
Geçmiş olsun bir an önce atlatırsınz inşallah bu dönemleri. Bende çok ağladığında ağlıyorm dayanamıyorm Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin
Evet bazen burnu tıkalı oluyo ama tıkslı olmadığındada yapıyo. Süt genzine gidince rahat nefes alamıyo ondanmı yapıyo acaba diyorm
Peki acaba sütünüz çok mu tazyikli geliyor? Ona da bi bakın isterseniz
Peki acaba sütünüz çok mu tazyikli geliyor? Ona da bi bakın isterseniz
Evet sabahları göğsüm dolu oluyo hatta akıyo bile sabahları çok kaçıyo genzine akşama kadar tek meme olduğundan sütüm azalıyo bende 2 kere mama veriyorum akşam bide gece yatmadan 30 cc
Ayagnn altina gobegine zeytin yagi surdu annm ve biraz ise yaradi sanirim bide bebegi sicak tut dedi annm dedigi.gibi dikkat ettim ve kizim ilk defa rahatca gazını cikardi insaallah yavrum rahata kavuşacak.
Bide kizimda yeni bi huy olustu sanki uyurken garip sesler cikariyo ama uyumaya devam da ediyor minigum anlamadim ki normal mi ses cikarmasi eşim melekler oynuyordur uykusunda dedi ama bilemedim
Bide kizimda yeni bi huy olustu sanki uyurken garip sesler cikariyo ama uyumaya devam da ediyor minigum anlamadim ki normal mi ses cikarmasi eşim melekler oynuyordur uykusunda dedi ama bilemedim
Bizimkide çıkarır heycanlı heycanlı nefes alır güler ağlayacak gibi dudaklarını büzer rüyalarında melekler ne yapıyosa artık endişelencek bişey yk bence bunda
Tesekkur ederim arkadasim kizim her gun farklililasiyo gun be gun buyuyor allahim herkese nasip estsn evlat sevgisi cok baskaymiss cennet kokuyo bebegm resmen allah herkesn bebegne sağlık sihhat uzun.omur mutlu guzel bi hayt nasip etsn insallaj