bebeğim emmek istemiyor yardım edin

kronik061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
349
188
43
34
Bebeğim memeyi istemiyor oysaki çok seviyordu emmeyi biberonla mama veriyodüm ara sıra ondan mi oldu bilmiyorum memeyi görünce çığlık atıyor kendini geri geri atıyor o ağlıyor ben ağlıyorum mecburen biberonla mama verme zorunda kalıyorum ne yapacağım ben

İlk biberon verdiğimde benim oğlum da memeyi istemedi. Epey mücadele ettim, ayakta hoplatarak bazen yatarak farklı şekillerde denedim. Sadece çok açken meme vermeye çalışmadım. Çünkü o Zaman ağlamaktan memeyi görmek bile istemedi. Sadece sabırlı ve inatçı olun. Pes etmeyin..

Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benim oğlumda 4-5 aylıkken bir ay boyunca memeyi emmek istemedi. Ama zorla hoplaya zıplaya acıkmadan bile memeyi veriyordum zaten benimde göğüslerim şişiyordu o emmek istemediği için. Biberon verirseniz memeyi tamamen bırakacaktır çünkü biberon kolay gelecektir. Bence sabırlı sakin ve ısrarcı olun biberon vermeyin derim. Çünkü biberon verdikçe meme zor gelir. Kolay gelsin inşallah memeyi bırakmaz

Fön makinesi sesini açarak memeyi vermeye çalıştım sakinleşti tuttu emdi yatarak kucağımda farklı tutarak verdim tutu şimdi emiyor çok şükür emzik filan veriyordum vermiyorum artık çok üzüldüm tekrar emmez diye ama çok şükür emdi bebeğim daha 2.ayını dolduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…