• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim emmeyi nasil birakabilir

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11.264
Puanlar
208
Kizlar merhaba biliyorum konunun yeri burasi degil ama en cok burasi ziyaret ediliyor belki yardiminiz dokunur bana bir care bulursunuz.
Bebegim 12 aylik olacak ve emmeyi birakmasi gerekiuor benim kendi hastane islerim ve tahlillerim kullanmam gereken ilaclar var. Cok kucuk biliuorum hatta hic emzirmeyen arkadaslar var ama inanin bu daha zor. Memeyi emdikten bildikten sonra asla hicbir devam sutu mamayi emzigi hatta biberonu agzina surmedi.akliniza gelecek tum mamalari devam sutlerini eksiksiz aldim denedim hcibirini yemedi. Ek gidasi iyi yemek yiyor ama ekstrada meme emiyor. Kullandigim ilaclarin yarim mg bile kullanmam sakincali. Ama baslamamda sart (hastayim) siz nasil biraktirdiniz ne yapabikirim. Ustune krem surdum biseyler surdum tiksinsinsin diye ama asla tiksinmedi yemeye devam etti. Mune ne olur konum biraz kalsin gercekten zor durumdayim. Hepinize simdiden tesekkur ederim

Benim 2.kızım böyle oldu,ne yaptıysam biberon emzik vs almadı.
Ve 5.yaş gününde anlaşarak memeyi bıraktık😁😁umarım sizin böyle olmaz

Biraz fazla küçük bırakmak istememesi normal
Sizin için çok aciliyeti var mı durumun? En azından 6 ay kadar daha sabretseniz daha kolay olur sanki

Önce gündüzleri azaltın. Mesela gündüz on kez ise beşe düşürün. Altı kez ise üçe. Birkaç hafta sonra ikiye düşürün. Bir hafta sonra gunduzu tamamen kesin. Süt az kaldı deyin . Gündüzü kestikten birkacgun sonra geceyi direkt kesin. Geceyi kesmeden iki gün önce de hatırlatın. İki günlük akşam sütü kaldı sonra bitecek diye. Akşam sütü kestiginizfe sarilin ağlarsa konuşun süt bitti artık ama ben hep yanındayım deyin. Ağlar sarilirsiniz konuşun bebekken emiyordum artık yemek yiyebiliyorsun dişlerin var. Seni emzirmek çok güzeldi ama şimdi süt bitti. Ben ama hep yanındayım vs. Ertesi gün akşam masal anlatım uyku oncesi. Zamanla sür yerine masal uykuya geçiş oluyor. Kitap dikkat dağıtabilir çok bebekl olduğu için onun yerine masal anlatmanız güzel olur basit şeyler anlatın gün içerisinde ilgisini çeken şeylerden yola cikarak

Back
X