Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar , 4 aylık bebeğim var , ilk aylarda sütüm yetmediği için mama vermeye başladık, ee tabiki biberon lıkır lıkır aktığı için ,beni emmiyor artık ne yapabilirim lütfen yardımmmm,ne yapabilirim...çok çaresizim , sütümü sağıyorum 5 ml.çıkmıyor bile..
merhababenimde sütüm azdı dr. mamaya başlattı ilk önceleri mamayı çay kaşığıyla vermeye çalıştık baş edemedik yarısın yiyorsa yarısını dışarı akıtıyordu sonra biberona başvurduk tabiki bebeğim beni 3. ayında bıraktı. geceleri farkında olmayıp emiyordu ama buda kısa bir süre devam etti.emmesi için çok çaba sarfettim ama olmadı. zaten bir aydırlıda ben işe başladım sütüm azaldıkça azaldı. elimden geldiğince makinayla sağmaya çalışıyorum. önceleri sağdığımda günlük 250ml - 300ml çıkıyordu. şimdi günlük 100ml e düştü.sütümün artması için her söyleneni yaptım ama sütüm artmadı çok üzülüyorum.bebeğim bugün 4. ayını doldurdu.umarım sütün artar.sende benim gibi yinede elinden geleni yap hiç değilse elimizde geleni yaptık diyebilelim.