Bebek Beslenmesi Bebeğim emmeyi unutur mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

oetzioz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
6
0
1
Almanya
13 günlük bir bebegim var ve biberon verdikten sonra memeyi emmeyi unutuyor :s üstelik sürekli de biberon vermiyorum. gece sadece bir kez. belki gögüslerim dolu oldugu icin biberon saniyor memeyi. cok endiseliyim lutfen fikir verin

Yani cok sik vermessen tabiki unutmaz bnde 1.bucuk ay verdim mamayi biberonla sonra biraktik suan gayet iyi emiyoda ama bazen mizmizlik yapip emmedigi oluyo tabi

diyecegim oki bizde sorun olmadi..

13 günlük bir bebegim var ve biberon verdikten sonra memeyi emmeyi unutuyor :s üstelik sürekli de biberon vermiyorum. gece sadece bir kez. belki gögüslerim dolu oldugu icin biberon saniyor memeyi. cok endiseliyim lutfen fikir verin
Slm cnm 22 ay kizimi emzirmis bi anne olarak konusuyorum :oops: aslinda biberon vermek zorunda degilsen ilk etapta verme derim ben. iyice memeye alissin. ama eger biberon vermek zorundaysan gunde bi kereden unutacagini sanmiyorum yinede doktoruna danis sen

ilk 3 gün biberonla besledim. sonra memeye gectim hic sikinti olmadi. gece bir kez mama veriyordum. iki gundur ne oldu anlamiyorum.

Biberon değilde mamayı şırıngayla verseniz daha iyi benim bebegim doğdugunda bende 2 kere mama vermek zorunda kaldım aç diye ve şırıngayla verdim.Bir arkadaşımda sizin gibi hem emziriyo hemde yetmediği için mama veriyor.Oda şırınga kullanıyor.

Back
X