- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi karabela06
kızlar bir haftadır doğurdum bebeğim emmiyo mamayla besliyorum kendi sütümü pompayla sağıp veriyorum ne yapabilirim emmesi için:-(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok acikip sabirsizlandigi için ağlıyor, çok acikmasina müsaade etmeden yedirmeyi deneyebilirsin.Kızlar kaşıkla doymuyo çok ağlıyo çok huysuzluk yapıyo mecbur biberonla vermek zorunda kalıyoruz sonuçta bebeğin uykuyada ihtiyacı var uyusun diye biberonla veriyoruz
kızlar bir haftadır doğurdum bebeğim emmiyo mamayla besliyorum kendi sütümü pompayla sağıp veriyorum ne yapabilirim emmesi için:-(
Bende 15 gun boyunca mama ve sağarak kendi sütümü biberonla verdim.Sarılık riski bittikten sonra hem mama hem biberonla sütümu vermeyi kestim
Bütun gün kucagıma alip emzirme calismalari yaptim.Silikon baslik kullandim ve 2. Gun emmeyj ogrendi kızim..Bence sende dert etme ..Israrla yılmadan calisirsan bir güzel ögreniyorlar emmeyi..Masallah sonrasinda da hep emdi kizim..Baska hicbisey istemedi..Kucaginin ve emmenin rahatligini alinca birakamayacak goreceksin
Canim benim icim rahat etmiyordu ..ben kendi sutumu sagarak verdim bikac gunS sadekahveeeeem canim 2.gun demissin ya o zamana kadar mesela ac mi kaldi hemen alamiyorsa malum ogrenmedigi icin cok aglayip kipkirmizi oluyor.cigerim sokuluyor.sen nasil basardin anlat bize Allah rizasi icin duaciniz olalim
ahhh M Melek melekk agzindan bal damliyor canim.bizimkilerde meme duskunu olsun yeter ki agizlarindan anne sutu girsin,sifa olsun.bende aksam kismetse calismalara basliyorum hemen.Allah yardimcimiz olsunCanim benim icim rahat etmiyordu ..ben kendi sutumu sagarak verdim bikac gun
.iyice emmeyi basardiginda ise tamamen kestim..masallah su an 10 aylik bebegim artik sıkılıyorum tam bir meme düskunu oldu kizim :) darisi basiniza sakin emzirmekten vazgecmeyinnnn...illa emecekler ve siz bunu basaracaksiniz ..
Canım dogum yapmadın demı dahsKızlar meme ucunuz yoksa bu önemli değil kahve yeri elinizle çimdikler gibi sıkarak bebeğin ağzına sokun bunu yaparken bebeğin üstüne eğilerek yapın rahat alsın tutunca alışır yavaşça. 18 ay emzirdim hala göğüs ucum yok bende çok çektim ama inatla tutturdum biberon hiç vermedim kızım hala biberon almaz
Canım sen dogum yaptın mıahhh M Melek melekk agzindan bal damliyor canim.bizimkilerde meme duskunu olsun yeter ki agizlarindan anne sutu girsin,sifa olsun.bende aksam kismetse calismalara basliyorum hemen.Allah yardimcimiz olsun
Yok çok şükür zamanını bekliyor miniğim sancılarım var ama dayanıyorum bakalım :))Canım dogum yapmadın demı dahs
Canım sen dogum yaptın mı
Kızlar meme ucunuz yoksa bu önemli değil kahve yeri elinizle çimdikler gibi sıkarak bebeğin ağzına sokun bunu yaparken bebeğin üstüne eğilerek yapın rahat alsın tutunca alışır yavaşça. 18 ay emzirdim hala göğüs ucum yok bende çok çektim ama inatla tutturdum biberon hiç vermedim kızım hala biberon almaz