Bebeğim emmiyo lütfen yardım

karabela06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
223
76
18
37
kızlar bir haftadır doğurdum bebeğim emmiyo mamayla besliyorum kendi sütümü pompayla sağıp veriyorum ne yapabilirim emmesi için:-(

Biberon ve emzik asla kullanmayın bu durumda. Sütünüzü sağıp kaşıkla yahut şırıngayla besleyin.. Değişik emzirme pozisyonları deneyin.. Yatarken emzirme, geriye doğru emzirme vs... Doç.Dr.Güliz Onat instagramdan ve faceten 'emzirme danışmanlığı' grubunu takip edin.. Hiçbir şekilde düzelmezse güliz hanım emzirme danışmanlığı yapıyor ve 2-3 saat içerisinde aldığı eğitimle emziren anneler teşekkür mesajları atıyorlar.. denemekten zarar gelmez.. Allah bağışlasın zor bir süreç sadece sabredin emmese bile sağın ki sütünüz gitmesin..

Biberon dil ucu ile anne göğsü dil arkası ile emilir. Bebek bocalar. Bırakın size alissin. Sütünü de şırınga ya da kaşıkla ver. Ona zaman tanıyin. Anneyi emmesi zordur, çabuk yorulur. Sabır sadece.

mutlaka instagramdan emzirenanne nin paylasımlarına bakmalısın canım. bence kesinlikle biberon kullanma, bebeğin zaten emme içgüdüsü var,acıktıkça farkedersin ağzını emer gibi hareket ettirmeye başlar. o sırada göğsüne tutturmaya çalış, pes etme. pozisyonlarını değiştir. biberon daha rahat geliyor bebeklere ve mamanın akış miktarı da göğüse göre daha fazla olduğu için rahata alışıyor. eminim emmeye alışacaktır, sabırlı ve azimli ol. sağlıkla büyüsün güzel bebişko:KK37:

Kızlar kaşıkla doymuyo çok ağlıyo çok huysuzluk yapıyo mecbur biberonla vermek zorunda kalıyoruz sonuçta bebeğin uykuyada ihtiyacı var uyusun diye biberonla veriyoruz

Kızlar kaşıkla doymuyo çok ağlıyo çok huysuzluk yapıyo mecbur biberonla vermek zorunda kalıyoruz sonuçta bebeğin uykuyada ihtiyacı var uyusun diye biberonla veriyoruz
Çok acikip sabirsizlandigi için ağlıyor, çok acikmasina müsaade etmeden yedirmeyi deneyebilirsin.

Ya bilmiyorum memeye koyunca ya uyuyo yada ağlama krizlerine giriyo göbeğide düşmedi daha çok ağlarsa göbeği şişer diyolar oyüzden korkuyoruz ağlatmayada

Bende 15 gun boyunca mama ve sağarak kendi sütümü biberonla verdim.Sarılık riski bittikten sonra hem mama hem biberonla sütümu vermeyi kestim
Bütun gün kucagıma alip emzirme calismalari yaptim.Silikon baslik kullandim ve 2. Gun emmeyj ogrendi kızim..Bence sende dert etme ..Israrla yılmadan calisirsan bir güzel ögreniyorlar emmeyi..Masallah sonrasinda da hep emdi kizim..Baska hicbisey istemedi..Kucaginin ve emmenin rahatligini alinca birakamayacak goreceksin

Sağ göğsünü vereceksenn mesela koltuk altına yastık koyup sağına ona yatır ters emzir kucağında gezerek ver ağzına memeyi.eger göğüs ucun ufaksa yada hiç yoksa ona göre önlemini de al cnm

kızlar bir haftadır doğurdum bebeğim emmiyo mamayla besliyorum kendi sütümü pompayla sağıp veriyorum ne yapabilirim emmesi için:-(

ahh canim tamamen ayni durumu yasiyoruz.bende konu acmayi dusunuyordum bugun 10.gunumuz.cok hirsli emme refleksi cok iyi ama gel gor ki ilk 2 gun hastanede yardim ike verebildigimi sonrasinda agzina koyamadim.meme ucum olmadigi icin silikon uc ile deniyorum olmuyor.cok cok uzuluyorum.Allah askina bir fikri olan varsa versin.biberona alismama olayi malesef istege bagli degil.deneyimsiziz lohusayiz zaten kafayi yemek uzereyiz arkadaslar.

Bende 15 gun boyunca mama ve sağarak kendi sütümü biberonla verdim.Sarılık riski bittikten sonra hem mama hem biberonla sütümu vermeyi kestim
Bütun gün kucagıma alip emzirme calismalari yaptim.Silikon baslik kullandim ve 2. Gun emmeyj ogrendi kızim..Bence sende dert etme ..Israrla yılmadan calisirsan bir güzel ögreniyorlar emmeyi..Masallah sonrasinda da hep emdi kizim..Baska hicbisey istemedi..Kucaginin ve emmenin rahatligini alinca birakamayacak goreceksin

S sadekahveeeeem canim 2.gun demissin ya o zamana kadar mesela ac mi kaldi hemen alamiyorsa malum ogrenmedigi icin cok aglayip kipkirmizi oluyor.cigerim sokuluyor.sen nasil basardin anlat bize Allah rizasi icin duaciniz olalim

S sadekahveeeeem canim 2.gun demissin ya o zamana kadar mesela ac mi kaldi hemen alamiyorsa malum ogrenmedigi icin cok aglayip kipkirmizi oluyor.cigerim sokuluyor.sen nasil basardin anlat bize Allah rizasi icin duaciniz olalim
Canim benim icim rahat etmiyordu ..ben kendi sutumu sagarak verdim bikac gun
.iyice emmeyi basardiginda ise tamamen kestim..masallah su an 10 aylik bebegim artik sıkılıyorum tam bir meme düskunu oldu kizim :) darisi basiniza sakin emzirmekten vazgecmeyinnnn...illa emecekler ve siz bunu basaracaksiniz ..

Canim benim icim rahat etmiyordu ..ben kendi sutumu sagarak verdim bikac gun
.iyice emmeyi basardiginda ise tamamen kestim..masallah su an 10 aylik bebegim artik sıkılıyorum tam bir meme düskunu oldu kizim :) darisi basiniza sakin emzirmekten vazgecmeyinnnn...illa emecekler ve siz bunu basaracaksiniz ..
ahhh M Melek melekk agzindan bal damliyor canim.bizimkilerde meme duskunu olsun yeter ki agizlarindan anne sutu girsin,sifa olsun.bende aksam kismetse calismalara basliyorum hemen.Allah yardimcimiz olsun

Kızlar meme ucunuz yoksa bu önemli değil kahve yeri elinizle çimdikler gibi sıkarak bebeğin ağzına sokun bunu yaparken bebeğin üstüne eğilerek yapın rahat alsın tutunca alışır yavaşça. 18 ay emzirdim hala göğüs ucum yok bende çok çektim ama inatla tutturdum biberon hiç vermedim kızım hala biberon almaz

Kızlar meme ucunuz yoksa bu önemli değil kahve yeri elinizle çimdikler gibi sıkarak bebeğin ağzına sokun bunu yaparken bebeğin üstüne eğilerek yapın rahat alsın tutunca alışır yavaşça. 18 ay emzirdim hala göğüs ucum yok bende çok çektim ama inatla tutturdum biberon hiç vermedim kızım hala biberon almaz
Canım dogum yapmadın demı dahs

Canım sen dogum yaptın mı

S Sermin3694 yaptim canim benim.bebegim 13gunluk bugun.gel gor ki ben benlikten ciktim tam lohusa moduna girdim.bebegim refleksi oldugu halde meme ucumdan dolayi ememiyor.silikon uc ta fayda etmiyor cok agliyor.kendimi cok hirpaladim bu gecen surecte.sagarak ve mama takviyesi ile gidiuorum doktor tavsiyesi ile.sarilik cikmisti sukur atlattik.emzirebilseydim cok tahatliyacaktim ama her gun deniyorum olmuyor.sanirim boyle gidecek.cok uzuyorum kendimi

Rizeli-53 Rizeli-53 canim canhiras bagira bagira deniyorum ama agzina bir turlu koyamiyorum.biberona da alisti simid sanirim.napicam bilmiyorum.anne sutu girsin de agzina artik ne yapayim kendi pskolojim bozuldu her gun aglamaktan.istahim hic yok,sirf sut olsun diye sivi alimina gayret ediyorum

Back
X