• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

40 günlük bebeğim hiç emmedi

Benim oğlumda silikon uç taktığımda emebiliyordu. 😃😀
Benim de hiç göğüs ucum çıkmadı bir türlü.
onun sayesinde emzirebildim.
8 ay kadar emdi sonra kendiliğinden bıraktı.
İnşallah sizin bebekte emer zamanla alışıp.

Harikasınız gerçekten çabanızı takdir ettim. Ben de başarabilirim umarım. Bebeği memeye alıştırma aşamasında nasil beslediniz silikon ucla mi
Yok bebeğim günde 1-2 kez silikon ucu alıp bir kaç dk sonra çıkarıyordu hoşuna gitmiyordu. Ben pompa ile sağıp biberon ile sağdığım sütü veeiyordum o şekilde besliyrdum. Ama size biberonu asla asla önermiyorum bebek çok fena aloştı biberona çünkü. Siz şırınga ile besleyebilirsiniz ya da kaşık biberon ile memeye alışana kadar / ama gün içinde sürekli deneyin. Bu arada bebek büyüdükçe de memeyi alması daha kolaylaşıyor . Sizinki kaç günlük- aylık bilmiyorum ama sürekli deneyin büyüdükçe onunda alması kolaylaşacaktıe 🙏🏻

Biberona alışınca hiç emmez benim bebeğim de emmedi sagip verdim 3ay
Belli olmuyor o işler . Benim bebeğim de 2 ay boyunca biberon ile aldı sütü bayılıyordu biberone ama 2 ay ın sonunda alıştırdım memeye . Ama tabi biberon vermeseydim belki daha erlen alışırdı ama alıştı yine de

Kızlar merhaba bugün denedim ve 50 günlük bebeğim az bi şey memeyi emdi😂 şok oldum ağzında süt vardi gördüm yani, ama sonra sıkıldı bıraktı ağladı yine. Bana verebileceğiniz tavsiyeniz var mı? Ne kadar sıklıkla denemeliyim? Sağıp yine biberonla vermeliyim dimi

Gerçekten meme ucunuz yok diye silikon alın diyenler neyin kafasını yaşıyor bebek sadece göğüs ucunu tutmaz emerken tutmamalı zaten benimde yoktu göğüs ucum hiç sorun olmadı vazgeçmeyin her fırsatta emzirin sadece ucu değil kahverengi kısmı alabildiği kadar ağzına verin
Evet haklısınız mevzu uç değil ama çok ufak ağzını açamayan bi bebek ve ilk tecrübe olunca insan emziremiyor, he bi de memenin şekillenmesi de gerek. Ben 2 ay falan silikon uçla emzirdim bebeğim kuvvetlendikçe memem de şekillendikten sonra bıraktım mesela. İkinci bebeğim olsa bu kadar zorlanmam muhtemelen ama ilkinde zor :). He bi de yok memeni kıstırma yok C tut falan kafayı yiyecektim vallahi

Evet haklısınız mevzu uç değil ama çok ufak ağzını açamayan bi bebek ve ilk tecrübe olunca insan emziremiyor, he bi de memenin şekillenmesi de gerek. Ben 2 ay falan silikon uçla emzirdim bebeğim kuvvetlendikçe memem de şekillendikten sonra bıraktım mesela. İkinci bebeğim olsa bu kadar zorlanmam muhtemelen ama ilkinde zor :). He bi de yok memeni kıstırma yok C tut falan kafayı yiyecektim vallahi

Bebekten bebeğe fark eder ama hemen silikon uç al demeleri saçma birde sağlıkçı bunu diyenler denemek lazım önce bebek tutamıyorsa evet tabiki alınor silikon uç banada çevremden diyenşer olmuştu aldım ama hastahaneye götürmeyi unuttum iyiki unutmuşum oğlum direk tuttu emdi hiç sorun yaşamadık

Back
X